Home / Fashion  / Η πρώτη JW Anderson eyewear collection είναι εδώ!

Η πρώτη JW Anderson eyewear collection είναι εδώ!

Ένα μήνα πριν το ανδρικό show στο Μιλάνο, παρουσιάστηκε η πρώτη JW Anderson eyewear collection! Δείτε τα σχέδια που δημιούργησε!

 

 

Εμπνευσμένος από τους βασικούς κώδικες του brand του, ο ταλαντούχος σχεδιαστής δημιούργησε την πρώτη JW Anderson eyewear collection. Κατασκευασμένα με premium Mazzuchelli Acetate από την Ιταλία, κάθε unisex μοντέλο διατίθεται σε ένα μέγεθος και μία σειρά αποχρώσεων. Σε όλη τη γκάμα, οι γερμανικοί φακοί Zeis προσφέρουν υψηλή ποιότητα σε διάφορα τονικά φινιρίσματα, ως μέρος της προσπάθειας της σειράς να συγχωνεύσει την τολμηρή σχεδίαση με τη λειτουργικότητα του Anderson. Τα Geometric γυαλιά ηλίου συνδυάζουν λεπτομέρειες από οξικό και μέταλλο και φιλοξενούν το μοτίβο της άγκυρας.

JW Anderson eyewear collection

Το σχέδιο Bumper είναι εμπνευσμένο από την τσάντα Bumper, με τεράστιες αναλογίες και τετράγωνη κατασκευή. Στη συνέχεια το μοντέλο Rectangle υιοθετεί μία ογκώδη σιλουέτα με ματ άκρες σε αντίθεση και ασημένια άκρα και παρόμοιες εικονογραφικές “μύτες”. Τα Geometric γυαλιά ηλίου συνδυάζουν λεπτομέρειες από οξικό και μέταλλο και φιλοξενούν το μοτίβο της άγκυρας.

Η πρώτη JW Anderson συλλογή με ζευγάρια ηλίου ολοκληρώνεται με το σχέδιο Twister, σύμφωνα με τη λατρεμένη Twister Bag της μάρκας. Μπορείτε να βρείτε την εκπληκτική συλλογή online και σε επιλεγμένα καταστήματα. Μπορείτε να βρείτε την εκπληκτική συλλογή online και σε επιλεγμένα καταστήματα.

JW Anderson eyewear collection

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.