Home / Beauty  / Η ονειρεμένη “The Atelier of Dreams” holiday collection του Dior

Η ονειρεμένη “The Atelier of Dreams” holiday collection του Dior

Το Dior Make up μάς προετοιμάζει για τα Χριστούγεννα με την “The Atelier of Dreams” holiday collection από skincare, make up και fragrances.

 

Courtesy of Dior Beauty

 

To Dior Make up ανυπομονεί για τα Χριστούγεννα όσο και εμείς. Παρουσίασε μια πραγματικά ονειρεμένη holiday collection με τον αντιπροσωπευτικό τίτλο The Atelier of Dreams”. Προσφέρει, σε ένα ολοκληρωμένο fragrance, make up και skin care πακέτο, τα best seller προϊόντα του, ως το απόλυτο δώρο για τον εαυτό μας ή τους αγαπημένους μας.

 

Courtesy of Dior Beauty

 

Η συλλογή καθοδηγείται από το ετήσιο advent ημερολόγιο, που περιλαμβάνει 24 μικροσκοπικές εκδόσεις των beauty products του Dior. Μια ακόμα προσθήκη στο χριστουγεννιάτικο όνειρο αποτελεί και η μεταλλική χρυσή συσκευασία. Γιορτινές αποχρώσεις πρωταγωνιστούν σε κάθε item.

 

Courtesy of Dior Beauty

 

Ξεχωρίζει και το κερί 30 Montagne συσκευασμένο σε ένα δοχείο με floral print. Μέσα από το official site θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε την εντυπωσιακή και πολυτελή collection, από 25 Οκτωβρίου.

 

Courtesy of Dior Beauty

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.