Home / Fashion  / Η νέα φθινοπωρινή Vicky X Parabita συλλογή!

Η νέα φθινοπωρινή Vicky X Parabita συλλογή!

Η Parabita σε συνεργασία με την ηθοποιό Βίκυ Σταυροπούλου παρουσιάζουν τη Vicky X Parabita φθινοπωρινή collection.

 

 

Με 70s διάθεση, γεωμετρικά μοτίβα, floral και μονοχρωμίες υποδέχονται το φθινόπωρο η Parabita και η ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου. Στη Vicky X Parabita συλλογή κυριαρχούν οι αποχρώσεις του μπορντό, σοκολατί και κανελί σε συνδυασμό με το βελούδο, το σατέν και το tencel mix ύφασμα. Προσδίδεται μια αίσθηση πολυτέλειας και αρμονίας, με τα κομμάτια να είναι διαχρονικά και ιδανικά για layering.

 

 

Stylish επιλογές για κάθε ώρα και περίσταση της ημέρας που χαρίζουν μια lounge wear αίσθηση, αλλά και μια girly κομψότητα χάρη στις παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες. Το tailored σεμιζιέ, με τα γεωμετρικά μοτίβα, είναι το statement κομμάτι της συλλογής και είναι από αυτά τα φορέματα που δεν αποχωρίζεσαι από την γκαρνταρόμπα σου, για την άνεση και την κομψότητα του.

 

 

Η φωτογράφηση για τη νέα καμπάνια Vicky X Parabita, με πρωταγωνίστρια τη Βίκυ Σταυροπούλου έγινε με φόντο το μαγευτικό κάστρο της Μονεμβασιάς. Tο mood της συλλογής συμπυκνώνεται στα λόγια της Βίκυς Σταυροπούλου: “Οι εποχές αλλάζουν, αλλά η διάθεσή μου όχι. Εκδρομάρες μας περιμένουν, χαρές, κέφι, τραγούδι!”

 

 

Ανακαλύψτε την πανέμορφη συλλογή μέσα από το official site.

 

 

CREDITS:

Φωτογράφος: Ιωάννα Τζετζούμη

Styling: Κατερίνα Παπανικολάου

Make Up Artist: Δημήτρης Δημητρούλης

Hairstyling: Γαρυφαλλιά Οροκλού

Video: Νίκος Φραγκούλης

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.