Home / Beauty  / Η νέα συλλογή Scalp Solutions της Aveda!

Η νέα συλλογή Scalp Solutions της Aveda!

Η Aveda πρωτοπορεί και πάλι κυκλοφορώντας τη συλλογή Scalp Solutions για φροντίσει για την υγεία του τριχωτού της κεφαλής.

Η Aveda, η vegan μάρκα περιποίησης μαλλιών υψηλών αποδόσεων με αποστολή να φροντίζει τον κόσμο στον οποίο ζούμε, παρουσιάζει τη νέα σειρά Scalp Solutions. Μία συλλογή 94% φυσικής προέλευσης προϊόντων με βοτανική ισχύ. Σχεδιασμένη για την καταπολέμηση των ορατών σημαδιών πρόωρης γήρανσης του τριχωτού κεφαλής για μαλλιά με πιο υγιή όψη, γεμάτα ζωντάνια και λάμψη. Η Scalp Solutions αξιοποιεί την συνεχώς εξελισσόμενη επιστήμη προσαρμογόνων βοτάνων για το τριχωτό της κεφαλής. Προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση στη φροντίδα του τριχωτού εμπνευσμένη από την περιποίηση της επιδερμίδας.

 

Όπως η επιδερμίδα, έτσι και το τριχωτό της κεφαλής γερνά με τον καιρό και μπορεί να επηρεαστεί ή να καταπονηθεί από εξωτερικούς παράγοντες, όπως ο τρόπος ζωής και το περιβάλλον. Η συγκεκριμένη περιοχή χρειάζεται την κατάλληλη φροντίδα, προκειμένου να διατηρήσει τη βέλτιστη κατάσταση της. Αλλά και για να καταπολεμήσει τα ορατά σημάδια της πρόωρης γήρανσης που καθιστούν τα μαλλιά ξηρά. Η ενυδάτωση αποτελεί το κλειδί στη φροντίδα του τριχωτού, καθώς η ξηρότητα το καθιστά πολύ πιο ευαίσθητο και γερασμένο. Η συλλογή Scalp Solutions της Aveda είναι δερματολογικά ελεγμένη. Έχει σχεδιαστεί για να αυξάνει τα επίπεδα ενυδάτωσης και να αφαιρεί άμεσα τους επιφανειακούς ρύπους και τη συσσώρευση προϊόντων. Καθιστά τα μαλλιά και την επιδερμίδα σταδιακά λαμπερά, αναζωογονημένα και με υγιή όψη.

 

Η Scalp Solutions περιλαμβάνει έναν ισχυρό ορό ανανέωσης του τριχωτού κεφαλής που δρα καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

 

 

Βοηθά στην καταπολέμηση των ορατών σημαδιών πρόωρης γήρανσης ενώ κοιμάστε. Τα προϊόντα της σειράς είναι βασισμένα σε ένα βιοτεχνολογικό φυσικό μείγμα από Γαλακτοβάκιλλο και Εκτοΐνη. Ένα μείγμα που ολοένα και ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό του τριχωτού για να υποστηρίξει ένα ισορροπημένο μικροβίωμα. Το μείγμα προσαρμογόνων βοτάνων, εμπνευσμένο από την περιποίηση της επιδερμίδας, από Ασιατική Σεντέλα και Ανδρογραφίδα ενισχύει την ικανότητα του τριχωτού να καταπολεμά τα ορατά σημάδια πρόωρης γήρανσης. Προστατεύει και θωρακίζει από περιβαλλοντικούς επιθετικούς και οξειδωτικούς στρεσογόνους παράγοντες. Παράλληλα, το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει προσφέροντας μεγαλύτερη ελαστικότητα.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.