Home / Lifestyle  / Η Μαρίνα Σάττι μάς συγκίνησε για ακόμα μία φορά!

Η Μαρίνα Σάττι μάς συγκίνησε για ακόμα μία φορά!

Μία ακόμα κίνηση που μας κάνει να θαυμάζουμε ακόμα περισσότερο τη Μαρίνα Σάττι. Η καλλιτέχνης που για πολλούς έγινε αντικείμενο χλευασμού, για εμάς είναι μία κινητήρια δύναμη αγάπης.

 
Μπορεί το 2024 να χαρακτηρίστηκε ως η χρονιά της Μαρίνας Σάττι, η ίδια, όμως, δεν έδωσε καμία εγωκεντρική πτυχή σε αυτόν τον χαρακτηρισμό.

Πήρε τη δύναμη και την αγάπη που έλαβε, τα διπλασίασε και τα έδωσε πίσω σε εμάς. Εδώ και μήνες μάς αποδεικνύει ακόμα περισσότερο ότι δεν είναι απλώς μία ταλαντούχα τραγουδίστρια. Περνάει μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους της γιατί νιώθει πιο ελεύθερη από ποτέ. Στις συναυλίες της, αλλά και στα social media της, προσπαθεί να μας δώσει και αυτή ένα καταφύγιο. Μας παρακινεί να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και τον δίπλα μας, να μην κρίνουμε και να μην στεναχωρούμε κανένα. Να δίνουμε ευκαιρίες και να κάνουμε αυτό που πραγματικά ονειρευόμαστε. Να δίνουμε τη δική μας μάχη για να φτιάξουν τα πράγματα γύρω μας. Ακόμα και αν πολλοί την αδίκησαν και της μίλησαν άσχημα, αναφερόμενοι στη μουσική της, εκείνη απέδειξε και πάλι ότι είναι σε διαφορετικό level.

 

Χθες ήταν η ονομαστική εορτή της, και έκανε μία δήλωση που μας συγκίνησε πραγματικά. Δημοσίευσε το video clip του τραγουδιούAχ θάλασσα”, το οποίο έχει αφιερώσει στον πατέρα της. Το video ανοίγει με ανθρώπους και παιδιά που χαίρονται την παραλία και τη θάλασσα, όταν ξαφνικά εμφανίζονται μέσα σε αυτήν συντρίμμια από σκάφη και κόκκινα σωσίβια.

 

 

Το video clip είναι αφιερωμένο σε όσους έχασαν τη ζωή τους στη Μεσόγειο. Σε ανθρώπους που πάλεψαν τόσο σκληρά για να ξεφύγουν από τη βία και προσπάθησαν να ζήσουν μία καλύτερη ζωή, χωρίς, όμως, να έχουν αίσιο τέλος. Η Μαρίνα Σάττι συνεργάζεται με Ύπατη Αρμοστεία του.ΟΗΕ και δίνει όλα τα έσοδα στα παιδιά πρόσφυγες που το έχουν ανάγκη. Στο τέλος της δήλωσης της μάς παρακινεί να υποστηρίξουμε και εμείς όπως μπορούμε το σπουδαίο έργο της Ύπατης Αρμοστείας. Δείτε πώς μπορείτε να βοηθήσετε με ένα κλικ εδώ.

Το video clip κλείνει με αυτήν τη φράση: “Την τελευταία δεκαετία τουλάχιστον 29.984 άνθρωποι έχσαν τη ζωή τους στα νερά της Μεσογείου. Οι 1274 ήταν παιδιά”.
Χρειαζόμαστε περισσότερους καλλιτέχνες σαν τη Μαρίνα, καλλιτέχνες που είναι πρωτίστως άνθρωποι…

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.