Home / Good Life  / Η Μάλτα έχει γίνει από τους πιο αγαπητούς προορισμούς!

Η Μάλτα έχει γίνει από τους πιο αγαπητούς προορισμούς!

Η Μάλτα έχει καταφέρει να γίνει ένας must Ευρωπαϊκός προορισμός! Ιδανικός για φίλους, ζευγάρια, οικογένειες και solo travelling!

 

Η Ευρώπη είναι γεμάτη με δημοφιλείς προορισμούς! Μάλιστα κάποιοι από αυτούς είναι κατάλληλοι για οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Ένας από αυτούς είναι η Μάλτα! Παλαιότερα το νησί των Ιπποτών δεν ήταν πρώτο στις λίστες των ταξιδιωτικών, αλλά, πλέον, θεωρείται must! Γιατί, όμως, έχει αγαπηθεί τόσο από τους επισκέπτες; Για συνδυάζει ιστορία, κουλτούρα, αξιοθέατα, γαστρονομία, νυχτερινή ζωή και όμορφες παραλίες! Αξίζει να τονίσουμε ότι η Βαλέτα, η πρωτεύουσά της, έχει αναγνωρίστηκε ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO. Περπατήστε την και ανακαλύψτε τη σύγχρονη ιστορία της.

 

https://www.instagram.com/p/C8rgWIqMuAP/

 

Χωρίς αμφιβολία, η Μάλτα αποτελεί μία πολυπολιτισμική χώρα! Τα σοκάκια της μοιάζουν να είναι βγαλμένα από κάποια σειρά εποχής, ενώ σε κάθε γωνιά θα βρείτε διάφορες επιλογές για φαγητό και διασκέδαση. Τι πρέπει να επισκεφτείτε; Τη Mdina ή αλλιώς “Σιωπηλή Πόλη” στην οποία έχουν πραγματοποιηθεί γυρίσματα του Game of Thrones, λόγω του έντονου μεσαιωνικού χαρακτήρα της.

Αν την επισκεφτείτε το διάστημα από Απρίλιο μέχρι Οκτώβριο πρέπει σίγουρα να ανακαλύψτε τις περιοχές. Blue Lagoon, Ghajn Tuffieha και το Χωριό του Ποπάυ για τα κρυστάλλινα νερά τους, που περιτριγυρίζονται από υπέροχα φυσικά τοπία. Ένα ακόμα μέρος πολιτισμικής κληρονομιάς είναι οι Μεγαλιθικοί ναοί με τις εντυπωσιακές σπηλιές. Η Μάλτα θεωρείται το απόλυτο city break και ικανοποιεί κάθε σας ταξιδιωτική επιθυμία! Αξίζει σίγουρα μία θέση στη bucket list σας!

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.