Home / Beauty  / Η ιστορία της θρυλικής Crème de la Mer

Η ιστορία της θρυλικής Crème de la Mer

Μία ιστορία ελπίδας, επιμονής και λεπτομερούς δεξιοτεχνίας. Η θρυλική Crème de la Mer αναδύεται μέσα από τη δύναμη της θάλασσας.

 

 

Η Crème de la Mer είναι μία από τις πιο θρυλικές κρέμες στον κόσμο της ομορφιάς! Ποια είναι, όμως, η ιστορία της; Ο αεροδιαστημικός φυσικός Dr. Max Huber ξεκίνησε μία προσωπική αναζήτηση για να μεταμορφώσει την όψη της επιδερμίδας, μετά από ένα ατύχημα στο εργαστήριο. Στράφηκε στη δύναμη της θάλασσας, επέλεξε θαλάσσια φύση, χάρη στην ικανότητά τους να αναγεννιούνται και ξεκίνησε ένα θρυλικό ταξίδι. Μετά από χρόνια σχολαστικής έρευνας και πειραμάτων τελειοποίησε μία πλούσια και πολύπλοκη διαδικασία ζύμωσης. Δημιούργησε το Miracle Both, που βρίσκεται στην καρδιά των δυνάμεων μεταμόρφωσης της κρέμας.

 

 

Εμποτισμένη με μία ισχυρή δόση, η Crème de la Mer αιχμαλωτίζει τις θαυματουργές και θεραπευτικές ενέργειες της θάλασσας. Βυθίζεται σε άμεση ενυδάτωση και υπόσχεται μία νέα λάμψη και νεανική όψη. Χαρίζει καθημερινή προστασία και αναζωογονητική επανόρθωση. Με τη συνεχή φροντίδα, η επιδερμίδα αποκτά σφριγηλή αίσθηση, γραμμές και ρυτίδες μειώνονται ορατά και αναδεικνύεται μία πιο ανορθωμένη, ανανεωμένη όψη.

 

 

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνάμεις της Crème de la Mer πρέπει να την εφαρμόσετε και σωστά. Παίρνετε μικρή ποσότητα, την τρίβετε στα δάχτυλα σας μέχρι να γίνει διάφανη και τη πιέζετε απαλά στο πρόσωπό σας.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.