Home / Good Life  / Η εποχή μάς καλεί για rafting! Έτοιμοι για περιπέτεια;

Η εποχή μάς καλεί για rafting! Έτοιμοι για περιπέτεια;

rafting

Ο καιρός που διανύουμε είναι ο κατάλληλος για περιπέτειες στη φύση και συγκεκριμένα για εκδρομή για rafting! Ποιες είναι οι καλύτερες περιοχές στην Ελλάδα;

 

Όσο και αν επιθυμούμε μία εκδρομή που θα χαλαρώσουμε και θα εξερευνήσουμε έναν καινούργιο προορισμό, χρειάζονται και μερικές δόσεις περιπέτειας που και που. Ο πιο διασκεδαστικός και ξεχωριστός τρόπος να έρθουμε κοντά στη φύση είναι μέσα από τα extreme sports. Ένα από αυτά είναι το rafting! H περίοδος που διανύουμε είναι τέλεια για να επισκεφτούμε τα ποτάμια της χώρας που είναι ιδανικά για τις συγκεκριμένες δραστηριότητες. Η Ελλάδα είναι γεμάτη με κρυμμένους φυσικούς θησαυρούς γι αυτό και ενδείκνυται για περιπέτειες! Τι λέτε;

 

Το ποτάμι που είναι ίσως πιο γνωστό από όλα είναι ο Βοϊδομάτης. Έχει ορισμένες δυσκολίες αλλά δίνει μία μοναδική εμπειρία, καθώς το φυσικό τοπίο που το αγκαλιάζει είναι μαγικό. Για δυνατές προκλήσεις και έμπειρους στο rafting σας προτείνουμε τον Αωό. Φυσικά έχουμε φροντίσει και για τους αρχάριους με τον ποταμό Εύηνο που είναι γεμάτος με καταπράσινες όχθες. Οι εκδρομείς λατρεύουν και τον ποταμό Άραχθο καθώς περνάει από τα εντυπωσιακά Τζουμέρκα.

 

Αν ψάχνετε το μεγαλύτερο σε μήκος ποτάμι αυτό είναι ο Αλιάκμονας! Μερικά από τα πιο εύκολα ποτάμια για να απολαύσετε το rafting είναι τα εξής: Ταυρωπός, Νέστος, Κρικελιώτης και Αχελώος. Ωστόσο καμία από αυτές τις διαδρομές δεν είναι βαρετές. Η φυσική ομορφιά οργιάζει και σας καλεί να τη ζήσετε!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.