Home / Beauty  / Ημέρα της Γυναίκας μαζί με τη Foreo!

Ημέρα της Γυναίκας μαζί με τη Foreo!

Ποιες είναι οι γυναίκες που ενέπνευσαν τη Foreo; Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας το beauty brand μάς τις συστήνει και γιορτάζει κάθε μία από εμάς.

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στις 8 Μαρτίου, η FOREO στηρίζει για ακόμα μία φορά όλες τις γυναίκες. Ο τεχνολογικός γίγαντας της ομορφιάς αποκαλύπτει τις πιο ισχυρές γυναίκες της showbiz, σύμφωνα με τον ίδιο. Γυναίκες που έκαναν το beauty brand να ονειρεύεται με την τέχνη τους, οι οποίες αποτέλεσαν μεγάλη και συχνή πηγή έμπνευσης. Και οι τρεις τους έχουν δεσμευτεί σε επιχειρηματικά και ανθρωπιστικά έργα, για να στηρίξουν τη γυναικεία αυτοπεποίθηση. Αφοσίωση, αποφασιστικότητα, επιμονή και ευγενής άμιλλα: αυτές είναι μερικές μόνο από τις θεμελιώδεις αξίες των γυναικών αυτών και αποτελούν πηγή έμπνευσης για τις νέες γενιές.

 

Με ποιες γυναίκες γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας η Foreo;

 

Rihanna

Καταξιωμένη καλλιτέχνιδα και επιτυχημένη επιχειρηματίας, που στηρίζει ιδρύματα, ενώσεις και εκστρατείες παγκόσμιας ευαισθητοποίησης. Εμφανίζεται συχνά χωρίς μακιγιάζ, αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά και τη δύναμη της αυτοπεποίθησης. Πώς μπορείτε να επιτύχετε την ίδια υγιή, λαμπερή επιδερμίδα με ένα σούπερ πολυτελές άγγιγμα; Δοκιμάστε το εμβληματικό FOREO LUNA 3, που αποτελεί αναπόσπαστο βήμα της τελετουργίας της προσωπικής φροντίδας. Aφήνει το πρόσωπο λαμπερό και χαρίζει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για το επόμενο κόκκινο χαλί!

 

 

Reese Witherspoon

Η ταλαντούχα ηθοποιός διακρίνεται για την ενεργή φιλανθρωπική της δράση. Για παράδειγμα, έχει στηρίξει την οργάνωση Girls Inc. σε έργα που υποστηρίζουν την εκπαίδευση και την οικονομική ενίσχυση των νεαρών γυναικών. Και ποια δε θα ήθελε να αποκτήσει την αστραφτερή, δυναμική και σούπερ ενεργητική εμφάνιση της Reese; Το FOREO BEAR, η συσκευή σύσφιξης με τεχνολογία μικρορευμάτων, θα γίνει ο σύμμαχός σας για μια Face Gym θεραπεία στην άνεση του σπιτιού σας.

 

 

Beyoncé

Η Beyoncé Knowles είναι ισχυρή, τολμηρή και γεμάτη αυτοπεποίθηση, ενώ αποτελεί πηγή έμπνευσης για εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Η δυναμική μουσική της ανοίγει τη συζήτηση για επίκαιρα θέματα και αποτελεί την απόδειξη ότι όχι μόνο πιστεύει ακράδαντα στην ισότητα των φύλων και την ενδυνάμωση των γυναικών, αλλά δε χάνει ποτέ την ευκαιρία να μιλήσει γι’ αυτό δημόσια και να διαδώσει το μήνυμα παγκοσμίως.

Αναρωτιέστε πώς να χαρίσετε στο πρόσωπό σας μια πινελιά πολυτέλειας και μια χαλαρή και λαμπερή όψη; Το FOREO UFO 2 είναι η λύση: αυτή η θεραπεία προσώπου, ενισχυμένη με θερμοθεραπεία, κρυοθεραπεία, παλμούς T-Sonic και φώτα LED πλήρους φάσματος, θα δώσει ώθηση στα ενεργά συστατικά των θρεπτικών μασκών προσώπου που συνδυάζονται με αυτήν, επιτρέποντάς σας να πετύχετε, με μικρές και γρήγορες κινήσεις, την εμφάνιση της σταρ που πάντα ονειρευόσασταν!

 

 
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η FOREO γιορτάζει την αυτοπεποίθηση και τη φυσική ομορφιά των γυναικών με ανεπανάληπτες εκπλήξεις για μια πραγματικά… δυνατή ρουτίνα ομορφιάς, αποκλειστικά στα Sephora:
  • Δώρο 1 μάσκα Farm To Face με αγορά ενός προϊόντος από τη σειρά UFO

  • -20% έκπτωση στις συσκευές LUNA Fofo, LUNA mini 3, BEAR mini, UFO mini, UFO mini 2, LUNA 3, BEAR, UFO.

 

www.foreo.com

www.sephora.gr

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.