Home / Cozyhome  / Εxplorer Vases: Tα νέα stylish βάζα του Jaime Hayon

Εxplorer Vases: Tα νέα stylish βάζα του Jaime Hayon

Ο Ισπανός designer Jaime Hayon δημιούργησε για την BD Barcelona Design την ανατρεπτική συλλογή κεραμικών βάζων “Εxplorer”.

Μας έχει συνηθίσει σε ανατρεπτικές δημιουργίες και ευφάνταστα design αντικείμενα. Αυτή τη φορά ο ταλαντούχος Jaime Hayon δημιούργησε μια συλλογή κεραμικών βάζων, για λογαρισμό του ισπανικού brand BD Barcelona Design. Η συλλογή “Εxplorer” αποτελείται από πολύχρωμα κεραμικά βάζα με καμπυλώδεις φόρμες. 

 

Η συγκεκριμένη συλλογή κεραμικών βάζων είναι συνέχεια της σειράς Explorer side tables, με βοηθητικά τραπέζια, πάλι για την ίδια εταιρεία. Τα βάζα “Explorer” είναι διαθέσιμα σε 3 διαφορετικές παραλλαγές, με πολύχρωμα στοιχεία και γλυπτική αισθητική. 

 

Explorer

 

Το πρώτο μοντέλο στέκεται  σε 3 λευκές, κεραμικές σφαίρες, ενώ το δεύτερο υψώνεται λίγα εκατοστά στηριζόμενο σε 3 πόδια, με τη δυνατότητα να χωρίζεται σε διαφορετικά βάζα.

 

Explorer     Explorer

 

Τα Explorer vases βγαίνουν σε έντονους χρωματικούς συνδυασμούς του κόκκινου, πράσινου, μπλε και λευκού, ενώ το glossy φινίρισμά τους τα καθιστά ακόμη πιο εντυπωσιακά.

 

 

Λίγα λόγια για τον Jaime Hayon 

Nα θυμηθούμε ότι ο Hayon διατηρεί γραφεία σε Ιταλία, Ισπανία και Ιαπωνία. Αναζητά συνεχώς νέες εικόνες και αισθητικές προκλήσεις, που εμπλουτίζουν τον δημιουργικό του οίστρο, και διευρύνουν την γκάμα των έργων του. Έχει δηλώσει πως για εκείνον το design είναι κάτι που πρέπει να έχει διάρκεια, βελτιώνοντας την ποιότητα της καθημερινότητάς μας. Θεωρεί, πως εκτός από τη λειτουργικότητά του, σημαντικό ρόλο παίζουν τα αισθήματα που αυτό εγείρει.

 

Ανακαλύψτε όλη τη μοναδική συλλογή “Explorer” εδώ.

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath