Home / Beauty  / Εmma Watson: H νέα ambassador της Prada Beauty

Εmma Watson: H νέα ambassador της Prada Beauty

Η Εmma Watson είναι η νέα ambassador της Prada Beauty, ενώ κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο στο νέο video της καμπάνιας.

O οίκος Prada  ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την Emma Watson μέσα από ένα Instagram post. H αγαπημένη ηθοποιός ποζάρει με ένα pixie look στα μαλλιά, με natural μακιγιάζ και retro style eyeliner.

 

Στη λεζάντα της φωτογραφίας ο οίκος μας αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες: “Η Prada ανακοινώνει ότι η @emmawatson θα είναι η νέα ambassador της Prada Beauty. Η Βρετανίδα ηθοποιός, ακτιβίστρια και καλλιτέχνης ενσαρκώνει την ουσία μιας πολυδιάστατης γυναίκας “Prada”.

 

 

H στυλάτη Watson ποζάρει στον φωτογραφικό φακό, με πορτοκαλί φόρεμα και ασημένια κρεμαστά σκουλαρίκια Prada Symbole.

 

O οίκος έχει δημιουργήσει έναν Instagram λογαριασμό, το “Prada Beauty”, στον οποίο έχει ήδη ανεβάσει κάποια teasing video, Η πρώτη γεύση των νέων beauty σειρών του οίκου είναι ήδη… χορταστική!

 

 

Τhe “Paradoxe” lady

Η Watson είναι, φυσικά,  το νέο πρόσωπο για το άρωμα της Prada, “Paradoxe“, το οποίο κυκλοφορεί σήμερα. Μάλιστα, έκανε και το σκηνοθετικό της ντεμπούτο, δημιουργώντας μια ταινία μικρού μήκους για το brand.

 

Η ίδια γράφει στο Instagram: “Όταν ο οίκος Prada μου ζήτησε να είμαι το πρόσωπο της νέας τους καμπάνιας αρωμάτων, ρώτησα αν θα μπορούσα να τη σκηνοθετήσω. Μήνες αργότερα, μπορώ επιτέλους να μοιραστώ τα αποτελέσματα της πίστης τους σε μένα, με όλους εσάς. Ανυπομονώ να μοιραστώ το κομμάτι της τέχνης μου κι ελπίζω να το απολαύσετε όσο το απόλαυσα κι εγώ δημιουργώντας το”.

 

 

 

Πριν λίγο καιρό, η διάσημη ηθοποιός δώρισε περίπου 1,13 εκ. ευρώ σε μια εκστρατεία κατά των θυμάτων σεξουαλικής κακοποίησης ή παρενόχλησης, ενώ είναι και Πρέσβειρα Καλής Θέλησης του ΟΗΕ. Ο οίκος Prada δε θα μπορούσε να είχε κάνει καλύτερη επιλογή από την υπέροχη Emma Watson!

 

Δείτε το μοναδικής αισθητικής film:

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath