Home / Beauty  / Εσύ δοκίμασες το chrome make up trend;

Εσύ δοκίμασες το chrome make up trend;

It’s the Renaissance way! Το chrome make up trend δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι. Ήρθε για να αναβαθμίσει και τις φθινοπωρινές εμφανίσεις μας.

 

Οι τάσεις σε ομορφιά και μόδα δεν έρχονται μόνο από τους μεγάλους σχεδιαστές ή τις μεγάλες influencers. Φέτος, η μουσική κυριάρχησε, καθόρισε trends και είχε τεράστια οικονομική και πολιτισμική επιρροή. Από τότε που η Beyoncé κυκλοφόρησε το 7ο album της, άρχισε να εμφανίζεται και το chrome make up trend, το οποίο κατέκλυσε τον χώρο της ομορφιάς και της μόδας αυτό το καλοκαίρι. Η Queen μετέτρεψε τη chrome απόχρωση σε cultural effect, μέσα από το Renaissance world tour της. Ζήτησε από το Beyhive να δημιουργήσει τα πιο ασημί outfits και το κοινό το απογείωσε, από τους fans, μέχρι τους επώνυμους που παρευρέθηκαν!

 

 

 

 

Πρόκειται για μία υπερβολική, φουτουριστική και galactic glam τάση που θα πάει τις βραδινές εμφανίσεις σας σε άλλο level. Aνάλογα με το πώς θα την υιοθετήσετε, μπορεί να συνοδεύσει και τα casual looks σας. Η metallic εμμονή κατακλύζει fashion shows, αποδεικνύοντας ότι και το sexy liquid chrome make up ήρθε για να μείνει. Μεγάλα brands κυκλοφορούν προϊόντα μακιγιάζ με ασημί και glitter εφέ για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε με τον καλύτερο τρόπο την hot τάση. Φυσικά μπορείτε και να “παίξετε” με τις metallic αποχρώσεις και να συνδυάσετε το ασημί- chrome με ένα άλλο χρώμα!

 

 

Θα χρειαστείτε μία σκιά σε αυτήν την απόχρωση, ένα lip gloss και ένα μαύρο eyeliner. Μπορείτε να προσθέσετε και κρυστάλλους, ενώ το ρουζ σας θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ελαφρύ. Χάρη στο Renaissance tour έχουμε πολύ μεγάλο make up inspo από τις αγαπημένες σας celebrities. Το chrome make up trend είναι η καλύτερη επιλογή για glam εμφανίσεις, ακόμα και τους κρύους μήνες. 

 

 

 

 

https://www.instagram.com/p/CwzYbxRuVdu/?img_index=4

 

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.