Home / Men  / Επιστροφή του Robert Pattinson στον οίκο Dior!

Επιστροφή του Robert Pattinson στον οίκο Dior!

Η επιστροφή του Robert Pattinson στον οίκο Dior είναι γεγονός. Ο ίδιος ποζάρει για την ανοιξιάτικη συλλογή εντυπωσιάζοντας.

Η νέα συλλογή Spring 2023 menswear του οίκου Dior βρήκε το ιδανικό της μοντέλο στο πρόσωπο του ταλαντούχου ηθοποιού Robert Pattinson. Φυσικά, η επιστροφή του ήταν μία ευχάριστη έκπληξη για τις απανταχού θαυμάστριές του.

 

Η νέα αντρική συλλογή του Kim Jones εστιάζει σε μία νέα εκδοχή του sportswear, αλλά και του formal στυλ. 

 

επιστροφή

 
Ο Pattinson υπήρξε στο παρελθόν ξανά ο βασικός πρωταγωνιστής καμπάνιας του οίκου. Το 2013 ήταν το πρόσωπο του αρώματος Dior Homme. Τότε, υπό τους ήχους ενός αγαπημένου τραγουδιού του Leonard Cohen, ορκιζόταν στην αγαπημένη του να κάνει ότι του ζητήσει, να είναι ο άνθρωπος της. Η νέα καμπάνια αναφέρεται σε μια ολοκληρωτική μορφή αγάπης και τη μουσική έκφραση ενός άνδρα που αγαπά με πάθος. Επίσης, έχει εμφανιστεί στις αντρικές καμπάνιες Φθινόπωρο 2016 και Άνοιξη 2017.
 
 
Γνωρίζουμε πως ο οίκος Dior λατρεύει να συνεργάζεται με τα πιο hot ονόματα της showbiz. Πρόσφατα συνεργάστηκε με τον Joseph Quinn, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά “Stranger Things” και είναι το νέο πρόσωπο του αρώματος Gris Dior, μέρος της La Collection Privée Christian Dior. 
 
επιστροφή
 
 
Ο πρωταγωνιστής του “Twilight” -δε θα ξεχαστεί ποτέ ο ρόλος του Edward- Ποζάρει με άνεση στον φακό του Rafael Pavarotti. Φοράει sporty-chic σύνολα αλλά και καλοραμμένα κοστούμια της ανοιξιάτικης συλλογής του 2023. Ο  Kim Jones έκανε μια συνεργασία έκπληξη με τον Eli Russell Linnetz, τον ιδρυτή του brand  ERL.
 
 
 
επιστροφή

Tα βλέμματα κερδίζουν τα παπούτσια “Diorizon” τα οποία θα είναι διαθέσιμα στις δύο επόμενες συλλογές. Φυσικά, λατρέψαμε την γκρι εκδοχή της shoulder bag με το CD Diamond μοτίβο.

 

To σίγουρο είναι ότι ο οίκος Dior λατρεύει τον Robert Pattinson και το αποτέλεσμα είναι πάντα μοναδικό!

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath