Home / Good Life  / Επιστρέφει το Louis Vuitton summer pop up εστιατόριο στο Saint Tropez!

Επιστρέφει το Louis Vuitton summer pop up εστιατόριο στο Saint Tropez!

Οι chefs Arnaud Donckele και Maxime Frédéric επιστρέφουν στο Saint Tropez για το νέο Louis Vuitton summer pop up εστιατόριο!

Οι δύο διακεκριμένοι chefs που εργάζονται μαζί στο ξενοδοχείο Cheval Blanc στο Παρίσι επιστρέφουν στο εστιατόριο Saint Tropez για το Louis Vuitton pop up εστιατόριο. Ο πανέμορφος και chic χώρος περιλαμβάνει πιάτα με την άποψη του Donckele για τη μεσογειακή κουζίνα, ενώ ο Frédéric ερμηνεύει εκ νέου κλασικά γαλλικά επιδόρπια. Το εστιατόριο θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου και είναι διακοσμημένο με rattan έπιπλα, “τονισμένα” με μακραμέ. Οι αποχρώσεις που κυριαρχούν είναι το κοραλί, το πορτοκαλί και το φούξια, τα οποία αναδεικνύονται μέσα από λουλούδια, κοράλλια και αστερίες.

Παράλληλα, στη boutique οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν και τη LV By the pool resort συλλογή. Δίπλα από το εστιατόριο υπάρχει και ένας κήπος για να απολαύσουν και ένα δροσερό ρόφημα! Όλο και περισσότεροι πολυτελείς οίκοι επεκτείνονται και στον τομέα της φιλοξενίας. Ο οίκος Louis Vuitton έχει καφέ και εστιατόρια στο Παρίσι, το Κατάρ, στο Τόκιο και άλλου.

summer pop up εστιατόριο

Τα εγκαίνια του Saint-Tropez σηματοδοτούν την έναρξη των δραστηριοτήτων του θέρετρου της Louis.Vuitton, οι οποίες περιλαμβάνουν εστιατόρια, καφέ και πισίνες και φέτος εκτείνονται από το Μαϊάμι έως το Μακάο. Ένα προσωρινό μπαρ Louis Vuitton πρόκειται να ανοίξει στην Ταορμίνα της Ιταλίας τον Ιούνιο. summer pop up εστιατόριο

www.louisvuitton.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.