Home / Good Life  / Επιστρέφει το 2ο Φεστιβάλ Οίνου & Γεύσεων Ν. Ηλείας!

Επιστρέφει το 2ο Φεστιβάλ Οίνου & Γεύσεων Ν. Ηλείας!

Φεστιβάλ Οίνου & Γεύσεων

Το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το 2ο Φεστιβάλ Οίνου & Γεύσεων του Νομού Ηλείας.

 

Πέρυσι έκανε την εμφάνιση του ένα μοναδικό φεστιβάλ στο Νομό Ηλείας. Μετά τη μεγάλη επιτυχία με τους χιλιάδες επισκέπτες ήταν αναμενόμενη η επιστροφή του Φεστιβάλ Οίνου & Γεύσεων στην Ηλεία! Πρόκειται για ένα μοναδικό οινικό και γαστρονομικό σταυροδρόμι γεύσεων και συζητήσεων του τόπου. Η δεύτερη εκδοχή του θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 1 και. 2 Ιουνίου στο ειδυλλιακό κτήμα “Ηλιοστάσι” στο 3ο χλμ ΕΟ Πύργου Αρχ. Ολυμπίας. Τη μεγάλη γιορτή κρασιού και τοπικών γεύσεων διοργανώνουν η εφημερίδα. «Πρωινή» και η Αέναον ΚοινΣΕπ με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Φεστιβάλ Οίνου & Γεύσεων 

Στόχοςτους, μέσα από αυτό το γιορτινό διήμερο, να αναδείξουν την οινική  ιστορία της Ηλείας και την τοπική οινοπαραγωγή. Να γνωρίσουν οι επισκέπτες τους αμπελώνες και τις τοπικές ποικιλίες που παράγουν μερικούς από τους καλύτερους οίνους ενισχύοντας την προώθηση του οινικού τουρισμού. Παράλληλα, θα γνωρίσου ντις παραδοσιακές γεύσεις του τόπου μας. Στη διοργάνωση συμμετέχουν οινοποιεία  της Ηλείας, ποτοποιίες, πολιτιστικοί σύλλογοι και σύλλογοι γυναικών από όλο το νομό, σύλλογοι εστίασης,  φορείς από τον τομέα του τουρισμού αλλά και τοπικοί παραγωγοί που θα παρουσιάσουν τοπικά εκλεκτά παραδοσιακά προϊόντα. Οι επισκέπτες του Φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν ποιοτικά προϊόντα γαλακτοκομικά, αγνά παρθένα ελαιόλαδα, ζυμαρικά,  φρούτα, βιολογικά προϊόντα κ.ά. Φυσικά θα υπάρχουν και παράλληλες δράσεις! 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.