Home / Cozyhome  / Επάνω σε χαλιά… από τη Mary Katrantzou!

Επάνω σε χαλιά… από τη Mary Katrantzou!

Επάνω σε αυτά τα χαλιά η ζωή μοιάζει πιο όμορφη. Η Mary Katrantzou σχεδιάζει για τη The Rug Company και μας διδάσκει… The art of living!

To γνωστό άσμα “Επάνω σε μαγικά χαλιά” αποκτά νόημα, όταν μιλάμε για συνεργασία δύο τεράστιων ονομάτων. Η σχεδιάστρια μόδας Mary Katrantzou συνεχίζει να σχεδιάζει για την εταιρεία χαλιών The Rug Company. To αποτέλεσμα πάντα εντυπωσιακό!

 

Πρόκειται για μία συλλογή με  τολμηρά μοτίβα και διαχρονική κομψότητα, ιδανικά για να αναβαθμίσουμε κάθε χώρο του σπιτιού μας. 

 
Πάμε να δούμε τα αγαπημένα μας.

 

Το Botanical Paradise είναι Μια ωδή στη θηλυκότητα, δημιουργώντας ένα εξωπραγματικό floral σκηνικό. Τεράστια μοτίβα λουλουδιών συνδυάζονται με μια παλέτα από dusty ροζ, πράσινο και ώχρα σε αντίθεση με λευκά λουλούδια για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

 

 

Η πολυπλοκότητα συναντά την ψυχεδέλεια στο Feather Marble Maroon, καθώς κομμάτια από τόνους ombre κινούνται ρυθμικά στην όψη του. Φτιαγμένο με μια ισορροπία από μαλλί και μετάξι και με γήινους τόνους, ταιριάζει σε κάθε χώρο και συνδυάζεται με πολλά χρώματα σε υφάσματα και αξεσουάρ. 

 

 

Συνδυάζοντας ζωντανά χρώματα και απλά οργανικά σχήματασε ένα απαλό γκρι μάλλινο φόντο, το Framis είναι ένα χαλί-κόσμημα. Φτιαγμένο στο χέρι από μετάξι, δίνει σε κάθε χώρο πολυτέλεια και stylish vibes.

 

 

 

To Sunray Pink φέρνει τον ήλιο κυριολεκτικά μέσα στους χώρους μας. Με μία παλέτα στο ροζ της πούδρας και ουδέτερη βάση, απεικονίζει το μοτίβο ενός μεταξωτού ήλιου, με τις ακτίνες να ξεκινούν από το κέντρο του χαλιού και να εκτείνονται μέχρι τις άκρες του. Το σχέδιο εκπέμπει ένα εκθαμβωτικό φως, εμπνευσμένο από την τέχνη του σμάλτου.

 

 

 

Aναζητήστε τα χαλιά των ονείρων σας στο www.therugcompany.com.

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath