Home / Lifestyle  / Εθελοντικός καθαρισμός παραλίας από την ACCESS Fashion

Εθελοντικός καθαρισμός παραλίας από την ACCESS Fashion

access καθαρισμός παραλίας
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου και την Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών στις 8 Ιουνίου, η ACCESS Fashion προχώρησε σε καθαρισμό παραλίας της Θεσσαλονίκης.

 

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “Fashioning A Greener Tomorrow”, η ACCESS Fashion προχώρησε στον καθαρισμό της παραλίας Περαίας Θεσσαλονίκης, στο ύψος του κλειστού γυμναστηρίου ΚΑΠΠΑ. Η δράση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου και την Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών στις 8 Ιουνίου.

 

Η δράση πραγματοποιήθηκε στις 4 Ιουνίου, λίγους μήνες μετά τη διπλή βράβευση της εταιρείας ως ένα από τα κορυφαία brands που προάγουν την πράσινη οικονομία, στα Green Brand Awards 2024.

 

Access Isea b

 

Οι συμμετέχοντες – εθελοντές ενημερώθηκαν από τους ειδικούς της Περιβαλλοντικής Οργάνωσης για την Προστασία των Υδάτινων Οικοσυστημάτων “iSea”, σχετικά με τις επιπτώσεις της ρύπανσης από μικροπλαστικά, τη διαχείριση των απορριμμάτων και την ανακύκλωση. Στη συνέχεια συνεισέφεραν στην περιβαλλοντική αναβάθμιση της παραλίας. Το “παρών” στη δράση της ACCESS Fashion έδωσαν ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, κ. Θοδωρής Τζέκος, και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Παιδείας, κ. Μορφούλα Καραγιάννη.

 

Η δράση καθαρισμού παραλίας εγκαινιάζει έναν νέο κύκλο πρωτοβουλιών.περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και προστασίας, που στοχεύει παράλληλα στην ανάδειξη της αξίας του εθελοντισμού από τους εργαζόμενους της ACCESS Fashion.

 

 

Στο πλαίσιο της ενέργειας, ο συνιδιοκτήτης της εταιρείας, κ. Κωνσταντίνος Ζαχαριάδης, δήλωσε:

“Με τον συμβολικό καθαρισμό της παραλίας Περαίας, κάνουμε την αρχή.για μια νέα σειρά δράσεων που θα φέρει όλα τα μέλη της ACCESS Fashion πιο κοντά,.με γνώμονα τις κοινές αξίες μας για ένα πιο βιώσιμο μέλλον.και τον κοινό μας στόχο για διάδοση της βιώσιμης μόδας. Γιατί η αλλαγή νοοτροπίας που θέλουμε να δούμε γύρω μας,.έρχεται πάντα μέσα από τη γνώση, την ευαισθητοποίηση και.τη συλλογική προσπάθεια.”

 

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?