Home / Lifestyle  / Είστε έτοιμοι για το 44ο River Party στο Νεστόριο;

Είστε έτοιμοι για το 44ο River Party στο Νεστόριο;

Aπό 2 έως 4 Αυγούστου όλη η χώρα κινείται στον παλμό του 44oυ River Party στο Νεστόριο Καστοριάς, όπου η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο!

Αν δεν έχετε ζήσει τη μαγευτική εμπειρία του River Party στο Νεστόριο Καστοριάς, τότε καλά θα κάνετε να τη ζήσετε. φέτος. 

 

Το River Party στο Νεστόριο αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για εναλλακτικές διακοπές, είναι πόλος έλξης για. απανταχού φυσιολάτρεις και μουσικόφιλους, για εκείνους και εκείνες όπου το camping και η μουσική είναι τρόπος ζωής. Θα είναι αυτό που θα κάνει τις φετινές διακοπές αξέχαστες, είτε έρθετε στον χώρο με την καλύτερη παρέα, είτε σόλο. 

 

Τρεις μέρες μουσικής πανδαισίας δίπλα στο ποτάμι, σε ένα ονειρικό τοπίο με όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για να.κάνουν την διαμονή σας ξεκούραστη. Εκδρομείς από όλη τη χώρα αναμένεται να κατακλύσουν τον μοναδικής ομορφιάς χώρο.

 

 

Το River Party, όμως, δεν είναι μονάχα μουσική. Οι παράλληλες δραστηριότητες θα είναι αυτές που στο τέλος της ημέρας. θα έχουν κερδίσει και τον πιο απαιτητικό παρευρισκόμενο. Διάφορα είδη χορού (από Salsa μέχρι Ινδικούς χορούς) αλλά. και δραστηριότητες για δυνατούς αθλητές, μικρούς και μεγάλους σας περιμένουν, όπως και διάφοροι διαγωνισμοί με έπαθλα και εκπλήξεις!

 

Πολλά κατασκηνωτικά φεστιβάλ προσπάθησαν να το αντιγράψουν, αλλά River Party δεν είναι κανένα! Μαγικό τοπίο δίπλα στο ποτάμι και υποδομές για την τέλεια διαμονή!

 

Μετά το πέρας των συναυλιών, πιείτε τα ποτά σας στο Tequila Bar όσο μερικοί από τους καλύτερους DJ’s θα σας ξεσηκώσουν. Αντέχετε;

 

Αναζητήστε το αναλυτικό πρόγραμμα του River Party εδώ

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath