Home / Good Life  / Είναι το camping στα πλάνα σου; Τα κατάλληλα νησιά και όσα θα χρειαστείς!

Είναι το camping στα πλάνα σου; Τα κατάλληλα νησιά και όσα θα χρειαστείς!

το camping

Το camping είναι, πλέον, μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές για καλοκαιρινές διακοπές. Ποια νησιά ενδεικνύονται και πώς θα οργανωθείς σωστά!

 

Low budget, sustainable, απόλυτη χαλάρωση και απελευθέρωση στη φύση. Αυτές οι λέξεις αρκούν για να χαρακτηρίσουμε το camping, ως μία από τις πιο διαδεδομένες επιλογές για διακοπές. Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και αν το καλοκαίρι σε σκηνή προσφέρει πολλά θετικά, σίγουρα δεν είναι για όλους. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να περάσει τις διακοπές του με όποιον τρόπο επιθυμεί, όπως πιστεύει ότι είναι καλύτερα για τον ίδιο. Εμείς θα σας παρουσιάσουμε τα θετικά που προσφέρει η σκηνή, σε ποια νησιά είναι καλύτερα γι αυτόν τον τύπο διακοπών, αλλά και τα απαραίτητα που πρέπει να προμηθευτεί κανείς.

 

https://www.instagram.com/p/CgKL-ZYsknO/

 

Αν θέλεις να κάνεις οικονομικές διακοπές είναι η καλύτερη λύση! Ωστόσο, το camping δεν σου προσφέρει μόνο αυτό! Η επανένωση με τη φύση, η γαλήνη και η ξεκούραση που θα απολαύσεις στο έπακρο θα σε βοηθήσουν να κάνεις πραγματικό detox από την καθημερινότητα και τη βαβούρα του κόσμου. Όλα είναι πιο εύκολα, πιο ξεκούραστα και πιο ελεύθερα!

https://www.instagram.com/p/ChufV1ksOsP/

Ποια ελληνικά νησιά είναι ιδανικά για οργανωμένο camping; Αστυπάλαια, Αμοργός, Αντίπαρος, Σίφνος, Εύβοια, Ελαφόνησος, Σέριφος και Σαμοθράκη!

Πώς θα είστε κατάλληλα οργανωμένοι;. Σκηνή, πασαλάκια, μαξιλάρι, τρόμπα, στρώμα ύπνου, ομπρέλα, φακό, ψυγειάκι, τραπεζάκι, καρέκλες και ψάθες είναι τα απαραίτητα.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.