Home / Men  / Grooming  / Δύο νέα αρώματα από την Baxter of California

Δύο νέα αρώματα από την Baxter of California

νέα αρώματα Baxter of California
Μετά την επιτυχία του χαρακτηριστικού αρώματος του brand Pacific Cannabis, το κορυφαίο brand ανδρικής περιποίησης Baxter of California κυκλοφορεί τα Valley Mist και Canyon Incense, δύο νέα αρώματα εμπνευσμένα από την Καλιφόρνια.

 

Από το 1965, η Baxter of California δημιουργεί προϊόντα, που ενσωματώνουν τον τρόπο ζωής.της Νότιας Καλιφόρνια και φροντίζουν αποτελεσματικά το σώμα και τα μαλλιά. Τώρα, το brand εμφιάλωσε την ουσία και το πνεύμα της Καλιφόρνια,.για να φέρει στους καταναλωτές δύο νέα αρώματα εμπνευσμένα από μερικά από τα πιο όμορφα τοπία της πολιτείας.

 

Baxter of California fragrances

 

Αυτά τα νέα αρώματα αιχμαλωτίζουν τα τοπία και τα αρώματα που είναι συνώνυμα με την πολιτεία. Το Valley Mist εμπνέεται από τα τεράστια περιβόλια της πολιτείας που βρίσκονται στις χαμηλές εύφορες εκτάσεις ανάμεσα στα βουνά,.ενώ το Canyon Incense αιχμαλωτίζει τις φρέσκες μυρωδιές που κατακλύζουν τα ελικοειδή φαράγγια σε όλη την πολιτεία.

 

νέα αρώματα

 

“Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε τα νέα μας αρώματα με το κοινό”, λέει ο Jose Figueroa, Associate Brand Manager της Baxter of California.Το Pacific Cannabis ήταν ένα τόσο βασικό άρωμα για τους καταναλωτές μας και είμαστε χαρούμενοι που συνδεόμαστε με ένα ευρύτερο κοινό,.που αγαπά τα αρώματα, με την προσθήκη των Valley Mist και Canyon Incense στη συλλογή μας.”

 

Το Valley Mist είναι ένα άρωμα ημέρας εμπνευσμένο από την πρωινή ομίχλη των εύφορων.εδαφών και των οπωρώνων στις κοιλάδες της Νότιας Καλιφόρνια. Αυτό το άρωμα ανοίγει με περγαμόντο, λεμόνι και ομίχλη ωκεανού. Οι φρέσκες νότες καρδιάς περιλαμβάνουν βελόνα ελάτης, πευκοβελόνες και φύλλο γιασεμιού.και το άρωμα τελειώνει με νότες βάσης κυπαρίσσι, driftwood και sheer musk.

 

Valley Mist νέα αρώματα

 

Εμπνευσμένο από τον πιο δροσερό, φρέσκο αέρα που φυσά στα φαράγγια της πολιτείας, το Canyon Incense είναι ένα νυχτερινό άρωμα. Ανοίγει με νότες από περγαμόντο, μοσχοκάρυδο και φλούδα μήλου. Οι γήινες νότες καρδιάς περιλαμβάνουν βράχο φαραγγιού, κεχριμπαρένια ομίχλη και σπόρο Τόνκα,.ενώ ολοκληρώνεται με βάση από ξύλο γκουαϊάκ, κόκκινο κέδρο και σανταλόξυλο.

 

Canyon Incense

 

***Τα προϊόντα Baxter of California μπορείτε να βρείτε στο baxterofcalifornia.com και στο Culter BarBer Shop, στο Mediterranean Cosmos.

 

@baxterofca

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.