Home / Men  / Grooming  / Διανύεις τη δεκαετία των 30; Αυτή είναι η ρουτίνα σου!

Διανύεις τη δεκαετία των 30; Αυτή είναι η ρουτίνα σου!

Αν διανύεις τη δεκαετία των 30, η ρουτίνα που μπορείς να ακολουθήσεις θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις τη νεναική σου όψη για πολύ ακόμα!

Διανύεις τη δεκαετία των 30 και φοβάσαι ότι πολλά μπορούν να αλλάξουν στην εμφάνισή σου; Αν ακολουθήσεις κάποια. βασικά βήματα στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου, να είσαι σίγουρος ότι και αυτή τη δεκαετία η όψη σου θα είναι άκρως νεανική και φρέσκια!

 

Σου έχουμε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις, αν θες να “μείνεις” για λίγο ακόμα στα 20…

 

1. Aντηλιακό, ο καλύτερος φίλος σου!

Μπορεί στα είκοσι η ηλιοθεραπεία να ήταν μία από τις αγαπημένες σου συνήθειες, όμως ειδικά στη νέα αυτή δεκαετία ο. ήλιος δεν είναι πολύ καλός σύμμαχος.  Οι ακτίνες UV μπορεί να είναι εξαιρετικά επιβλαβείς για το δέρμα σου. Η αντηλιακή κρέμα πρέπει να γίνει μία καθημερινή σου συνήθεια, την οποία ποτέ δεν θα πρέπει να παραλείπεις. Το ανητλιακό σου θα πρέπει να είναι με SPF 30 ή 50 και από εδώ και στο εξής θα το θεωρείς έναν από τους καλύτερους. φίλους στα τριάντα σου!

 

 

2. Τα μαγικά συμπληρώματα!

Καθώς μπάινεις στα τριάντα, το σώμα σου θα αρχίσει να χρειάζεται περισσότερα συστατικά, όπως αντιοξειδωτικά,. βιταμίνες και μέταλλα. Τα συμπληρώματα,όπως η βιταμίνη C, η βιταμίνη Ε και τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα μπορούν να. ενισχύσουν την άμυνα του δέρματός σου ενάντια στη γήρανση, συντελώντας στη μείωση της φλεγμονής. Καθώς παράγουμε λιγότερο κολλαγόνο μεγαλώνοντας, τα συμπληρώματα κολλαγόνου μπορούν επίσης να βοηθήσουν. Το συμολήρωμα κολλαγόνου έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος, τη σφριγηλότητα, την ενυδάτωση.και τη μείωση των ρυτίδων.διανύεις 

 

διανύεις

 

3. Γνώρισε τα ρετινοειδή!

Τα ρετινοειδή είναι μια μορφή βιταμίνης Α που διασπάται σε ρετινοϊκό οξύ στο δέρμα και προάγει τον κυτταρικό κύκλο. Μπορεί να βοηθήσει στην αναστροφή της βλάβης του δέρματος, να βοηθήσει με σημάδια πρόωρης γήρανσης και να. χρησιμοποιηθεί ακόμα και για τη θεραπεία της ακμής. Αυτά τα παράγωγα βιταμίνης Α προάγουν την παραγωγή κολλαγόνου, επιταχύνουν τον κύκλο εργασιών των κυττάρων και μπορούν να μειώσουν σημαντικά τις ρυτίδες και τις. λεπτές γραμμές. Μπορείς να ξεκινλησεις με χαμηλότερη συγκέντρωση για να αξιολογήσεις την ανοχή του δέρματός σου,. καθώς είναι ενεργά συστατικά που μπορεί αρχικά να δημιουργήσουν ερεθισμό αν δεν τα εντάξεις ομαλά στη ρουτίνα σου.  

 

διανύεις

 

4.Τα μάτια είναι καθρέφτης!

Μην ξεχνάς ποτέ τα μάτια, όταν κάνεις skincare! H περιοχή των ματιών είναι η πρώτη στο πρόσωπο που δείχνει τη. γήρανση από τις φυσικές μας εκφράσεις. Η προστασία αυτής της περιοχής με μια καλή ενδυατική και αντιγηραντική κρέμα ματιών είναι απαραίτητη. Φρόντισε να κρατάς πάντα ενυδατωμένη την περιοχή αυτή!

 

5. Χαλάρωσε!

Δεν είναι κομμάτι της skincare ρουτίνας, αλλά είναι βασικό κομμάτι μιας γενικής ρουτίνας που ορίζει τη ζωή σου. Ερευνητές λένε ότι το άγχος μας γερνάει εκ των έσω, κάτι που αντικατοπτρίζεται στο πρόσωπό μας. Αν, λοιπόν, θες να. φαίνεσαι μικρότερος, φρόντισε να χαλαρώσεις. Το άγχος και ο κακός ύπνος μπορούν να εμποδίσουν την αποκατάσταση της λειτουργίας του δερματικού φραγμού. Η γιόγκα και ο διαλογισμός μπορούν να αποτρέψουν το χρόνιο στρες, το οποίο είναι μια κατάσταση που μπορεί να συμβάλει στην πρόωρη γήρανση.

 

Η δεκαετία των 30 είναι μία από τις πιο όμορφες! Φρόντισε να απολαύσεις κάθε στιγμή της!

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath