Home / Beauty  / Δημιούργησε το δικό σου private home spa

Δημιούργησε το δικό σου private home spa

Αν έχεις ως στόχο για το νέο έτος να φροντίζεις πιο πολύ τον εαυτό σου, σου έχουμε τη λύση! Δημιούργησε το δικό σου private home spa.

Ένας από τους στόχους του 2023 είναι να αγαπάμε περισσότερο τον εαυτό μας και να τον φροντίζουμε με κάθε τρόπο. Είναι εύκολο να δημιουργήσεις το δικό σου private home spa, ώστε να βιώνεις ένα μοναδικό τελετουργικό ομορφιάς στο σπίτι σου.

 

Λίγο πριν την Πρωτοχρονιά είναι η ιδανική ευκαιρία!

 

 

Επίλεξε τη φροντίδα που θες να εφαρμόσεις

Συνήθως σε ένα σπα επιλέγουμε τη θεραπεία που θέλουμε να εφαρμόσουμε, είτε μιλάμε για πρόσωπο, είτε για σώμα. Επίλεξε τα κατάλληλα προϊόντα και σκέψου από πριν το τελετουργικό που θες να ακολουθήσεις.

 

Τα βήματα

Άδειασε το μπάνιο από περιττά αντικείμενα, κάτι που θα σε βοηθήσει να συγκεντρωθείς καλύτερα και να νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε έναν αληθινά μίνιμαλ χώρο spa

 

Γέμισε τη μπανιέρα με ζεστό νερό και τακτοποίησε προσεκτικά πάνω σε έναν ξύλινο δίσκο μπάνιου αυτά που θα χρειαστείς.

 

Ξεκίνα από την περιποίηση σώματος, επιλέγοντας να κάνεις κάποιο scrub και, στη συνέχεια, αφού ξεπλυθείς, άπλωσε ένα κρεμώδες αφρόλουτρο ή ρίξε μέσα στο νερό ένα έλαιο περιποίησης.

 

Προτείνουμε: Με το The Ritual Of AyurvedaLarge Gift Set από Sephora μπορείς να μετατρέψεις το μπάνιο σου σε καταφύγιο ομορφιάς.

 

 

Όσο χαλαρώνεις στη γεμάτη μπανιέρα, μπορείς να εκμεταλλευτείς τον χρόνο και να κάνεις ένα scrub στο πρόσωπό σου με απαλές κινήσεις και στη συνέχεια να απλώσεις μία μάσκα λάμψης ή ενυδάτωσης

 

Προτείνουμε: Η μάσκα προσώπου Aēsop Skin Chamomile από τα attica, με τη μοναδική σύνθεση αργίλου αποσυμφορεί και αναζωογονεί το δέρμα, ενώ προσφέρει βέλτιστη ενυδάτωση. 

 

Μην ξεχνάς τα μαλλιά!

Ένα επαγγελματικό spa περιλαμβάνει πάντα και τη φροντίδα των μαλλιών μας. Μπορείς να κάνεις μασάζ στο τριχωτό, ενώ λούζεσαι, και στη συνέχεια να περάσεις μια πλούσια μάσκα για ενυδάτωση και αναδόμηση.

 

Προτείνουμε: Η ABC Glow Mask από Xanthi Hair Gallery θρέφει τα μαλλιά από τη ρίζα ως τις άκρες για μια όμορφη επιφάνεια στην τρίχα, ενώ έχει vegan σύνθεση.

 

 

Η ατμόσφαιρα

Σε ένα spa το περιβάλλον είναι πάντα ατμοσφαιρικό, δημιουργώντας τη ζητούμενη ηρεμία. Τα κεριά και οι χαλαρωτικές μυρωδιές είναι στην κορυφή της λίστας με τα απαραίτητα του private home spa στο μπάνιο σας.

 

Προτείνουμε: To κερί Snow Queen των LUXURY CANDLES δημιουργεί την απόλυτη χαλαρωτική, γιορτινή ατμόσφαιρα με το μοναδικό σανδαλόξυλο σε συνδυασμό με την αίσθηση φρεσκάδας της πούδρας.

 

 

Τα λευκα είδη

Φρόντισε να προμηθευτείς λευκές πετσέτες, όπως στα επαγγελματικά spa,.αφού δίνουν την αίσθηση της χαλάρωσης και της καθαριότητας.

 

Προτείνουμε: Oι πετσέτες σώματος Hugo Boss της σειρά Loft από την Παρουσίαση είναι ιδανικές, χαρίζοντας την ιδανική δόση πολυτέλειας.

 

Το συνοδευτικό

Ενώ χαλαρώνεις στην μπανιέρα μπορείς να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου ρόφημα,.είτε μιλάμε για ένα τσάι, είτε για κάποιο γιορτινό ποτό. Επιλεξε το κατάλληλο ποτήρι, που θα δώσει το κάτι παραπάνω στην ατμόσφαιρα.

 

Προτείνουμε: Τα ποτήρι του σετ Celebrations της Maxwell & Williams από το Cook-shop.θα φιλοξενήσει το ρόφημα που θα επιλέξεις, δίνοντας γιορτινά vibes στο τελετουργικό σου.

Η μουσική

Last but not least, η χαλαρωτική μουσική που θα ενισχύσει την ήδη υπέροχη ατμόσφαιρα του home spa. Φτιάξε την αγαπημένη σου λίστα -μπορεί να περιλαμβάνει festive κομμάτια-  άνοιξε το φορητό ηχείο σου και “ταξίδεψε” νοερά…

 

Προτείνουμε: Tο JBL Mini Go 3 από τα Public είναι μοναδικό, φορητό,.συμπαγές και αδιάβροχο ηχείο Bluetooth, σε μικρό μέγεθος και εκπληκτικά μεγάλο ήχο.

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath