Home / Fashion  / Δείτε το show Métiers d’Art της Chanel στο Château de Chenonceau

Δείτε το show Métiers d’Art της Chanel στο Château de Chenonceau

Ανακαλύψτε το βιντεοσκοπημένο fashion show της Chanel, που έλαβε χώρα στο Château de Chenonceau, με πλήρωμα και cast των 300 ατόμων και vip guest μόνο την Kristen Stewart.

 

 

O διάσημος οίκος επέλεξε να παρουσιάσει τη νέα του κολεξιόν Pre-Fall 2021, σε ένα από τα πιο όμορφα και επιβλητικά κάστρα της Γαλλίας, το Château de Chenonceau, κοντά στο ποταμό Λίγηρα.

 

Courtesy of Chanel

Courtesy of Chanel

 

Η σχεδιάστρια του οίκου Virginie Viard επέλεξε την συγκεκριμένη τοποθεσία, υψίστης σημασίας, ώστε να αποτυπώσει τον αέρα του παραμυθιού και της δυναμικότητας του χώρου, στη νέα συλλογή της. Η ιστορία του κάστρου «χτίστηκε» από μια σειρά ισχυρών γυναικών της Αναγέννησης, γυναίκες που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για την ίδια την Gabrielle “Coco” Chanel.

 

Courtesy of Chanel

 

Ενδιαφέρον παρατηρείται στο λογότυπο Cs που αναγράφεται σε όλο το κάστρο. Προέρχεται από τα αρχικά της πρώην Βασίλισσας της Γαλλίας Catherine de’ Medici και είναι εντυπωσιακά παρόμοιο με το λογότυπο της Chanel.

 

Courtesy of Chanel

Courtesy of Chanel

 

 

Οι επιρροές της σχεδιάστριας από τις δυναμικές γυναίκες της εποχής, τα παραμύθια, τη διακόσμηση του κάστρου, τη Coco Chanel και τον Karl Lagerfeld, ήταν τα στοιχεία που συνέθεσαν την κολεξιόν. Huntings jackets, tweed πουκάμισα και bodysuits, άφθονες φούστες, παλτό και καπέλα σε μονόχρωμα χρώματα, κυρίαρχα το μαύρο και το λευκό, όλα εμπλουτισμένα από δόσεις μινιμαλισμού και θυληκότητας. H Virgie στόλισε τις τσάντες και τις ζώνες με ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό γεωμετρικό μοτίβο σχεδιασμένο από την ίδια, που παραπέμπει στα φορέματα των παιδικών ηρώων της Disney.

 

Courtesy of Chanel

 

Η συλλογή παρουσιάστηκε και βιντεοσκοπήθηκε στην αίθουσα χορού του κάστρου, καθώς ένα δεύτερο lockdown στη Γαλλία κατέστησε αδύνατη την παρουσία καλεσμένων. Οι αφηγητές ήταν η Keira Knightley στα αγγλικά, η Penélope Cruz στα ισπανικά και η Anna Mouglalis στα γαλλικά. “Ακόμα κι αν είναι ένα βίντεο, ακόμα κι αν δεν είναι ζωντανό, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο με ένα fashion show”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Chanel, Bruno Pavlovsky.

Η συλλογή φωτογραφήθηκε υπέροχα από τον Juergen Teller και αποτελεί το ντεμπούτο της συνεργασίας του με τον διάσημο οίκο.

 

Απολαύστε το show εδώ:

 

 

 

 

www.chanel.com

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.