Home / Family  / Δείτε την πιο χαριτωμένη Dolce & Gabbana Kids Collection

Δείτε την πιο χαριτωμένη Dolce & Gabbana Kids Collection

Dolce & Gabbana Kids

O διάσημος οίκος φροντίζει για τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά looks των παιδιών με μια αξιολάτρευτη Dolce & Gabbana Kids Collection.

 

Τίποτα πιο χαριτωμένο από παιδιά με stylish looks. Το διάσημο brand κυκλοφόρησε μια ολοκαίνουργια Dolce & Gabbana Kids Collection για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021. Παίρνοντας έμπνευση από την ιταλική δημιουργικότητα και το design, το brand τίμησε τη σπουδαία κληρονομιά του με μια πιο fun ματιά. Παραδοσιακά παιχνίδια στις γειτονιές όπως, μπάλα, σχοινάκι, κ.α.  φέρνουν νοσταλγία για τα παιδικά μας χρόνια.

 

 

Τα παιδιά φορούν τα νέα κομμάτια της συλλογής και τα αναδεικνύουν με τον πιο γλυκό τρόπο. Jeans, βερμούδες, πουκάμισα, φούστες και φορέματα, όλα εμπλουτισμένα με λεπτομέρειες patchwork και majolica prints, τα οποία συναντάμε στις γυναικείες και ανδρικές συλλογές. Έντονα χρώματα, άνεση και coolness πρωταγωνιστούν. Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την ώρα του παιχνιδιού με τα πιο fashionable looks.

 

 

www.dolceandgabbana.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.