Home / Cozyhome  / Cozy Meets  / Γυναίκες designers με Instagram accounts που μας εμπνέουν

Γυναίκες designers με Instagram accounts που μας εμπνέουν

Αν κι εσύ αναζητάς έμπνευση και ιδέες για τη διακόσμηση των εσωτερικών σου χώρων, τσέκαρε αυτά τα Instagram accounts asap!

To Ιnstagram αποδεικνύεται σχεδόν πάντα η καλύτερη “πηγή” για να αντλήσει κανείς έμπνευση γύρω από πολλά θέματα. Όταν, μάλιστα, μιλάμε για interior design τότε η έμπνευση μοιάζει ατελείωτη, μέσα από Insta accounts ταλαντούχων γυναικών interior designers.

 

Τσέκαρε μερικούς από τους λογαριασμούς που μας εμπνέουν και υιοθέτησε όσα εσύ προτιμάς. Το σίγουρο είναι ότι θα πάρεις ιδέες που ίσως δεν είχες φανταστεί, ώστε να τις προσαρμόσεις στον δικό σου χώρο!

 

Nina Barnieh-Blair

Η interior designer ξέρει καλά πώς να “πανυτρεύει” τη μοντέρνα κομψότητα με τον εκλεκτικισμό. Δεν είναι τυχαίο που πριν ασχοληθεί με το interior design υπήρξε σύμβουλος δημοσίων σχέσεων για  brands lifestyle και εσωτερικού χώρου. 

 

 

Erin Shakoor

Η αισθητική της Erin Shakoor έχει τις βάσεις της στη σφαίρα των Καλών Τεχνών, αφού εμπνέεται από καλλιτέχνες όπως ο  Jean-Michael Basquiat, και από καλλιτεχνικές τάσεις, όπως το Brutalist και το Art Eco design. Η ίδισα σχεδιάζει πολυτελείς επιφάνειες και υφάσματα στο studio της στο Σικάγο.

 

Ariene Bethea

Οι bold εντυπωσιακοί εσωτερικοί χώροι που επιμελείται η Ariene Bethea αποπνέουν παιχνιδιάρικη διάθεση μέσα από μοτίβα και αντικείμενα. Η έντονη αίσθηση φαντασίας που ανέπτυξε μικρή την ακολουθεί ακόμα, ενσωματώνοντάς τη στα σχέδιά της.

 

Candace Mary Griffin

Αγαπάει τους μοντέρνους χώρους και πιστεύει πολύ στην πρώτη αίσθηση που λαμβάνεις όταν εισέρχεσαι σε μια κατοικία. Επιθυμεί να δημιουργεί statement χώρους, που γνωρίζει ότι ίσως για κάποιους είναι αρκετά πιο bold και ηχηροί.

 

 

Leah Alexander

Είναι η ιδιοκτήτρια και η κύρια σχεδιάστρια στο “Beauty is Abundant”. Αναδείχθηκε η σχεδιάστρια της χρονιάς του HGTV δύο συνεχόμενα χρόνια (2022 και 2023). Οι εσωτερικοί χώροι της εμπνέονται από τα ταξίδια της και τις επαφές της με άλλους πολιτισμούς.

 

 

Ιnspo overload!

 

Kεντρική φωτογραφία: photo credits www.beautyisabundant.com

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath