Home / Beauty  / Γνωρίστε το Lolavie το beauty brand της Jennifer Aniston

Γνωρίστε το Lolavie το beauty brand της Jennifer Aniston

Η Jennifer Aniston μας καλεί να γνωρίσουμε τον δικό της κόσμο ομορφιάς, μέσα από το beauty brand Lolavie.

 

Η Jennifer Aniston είναι γνωστή για τα πάντα υγιή και λαμπερά μαλλιά της. Μάλιστα, το κούρεμα της με τα έντονα layers και το χρώμα της, honey heat blonde, είναι από τα μεγαλύτερα trends, ενώ το haircut της στο ρόλο της ως Rachel πρόκειται να μείνει στην ιστορία. Η ίδια δημιούργησε το Lolavie για να προσφέρει τη δικιά της πρόταση στην περιποίηση μαλλιών, ώστε να μας βοηθήσει να αποκτήσουμε, αβίαστα, υγιή και λαμπερή τρίχα.

 

 

Το lifestyle της Aniston μας έκανε να είμαστε σίγουροι πώς το brand θα είναι vegan και cruelty free. Μας επιβεβαιώνει ότι τα προϊόντα θα φτιάχνονται μόνο με στοιχεία από τη φύση και πώς δεν έχει πραγματοποιηθεί κανένα animal testing.

 

 

Το πρώτο beauty product κυκλοφόρησε με όνομα Glossing Detangler. Είναι φτιαγμένο από chia για προστασία των μαλλιών, bamboo ως θερμική ασπίδα, εκχύλισμα λεμονιού για να ενισχύσει τη λάμψη και φυτικά ceramides για θρέψη. Αναμένουμε, γεμάτοι ενθουσιασμό, τις υπόλοιπες εκπλήξεις που κρύβει η Jennifer Aniston.

 

Courtesy of Lolavie

 

www.lolavie.com

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.