Home / Beauty  / Γνωρίζετε ποια είναι τα solid perfumes;

Γνωρίζετε ποια είναι τα solid perfumes;

Τα solid perfumes- ή αλλιώς συμπαγή αρώματα- είναι μία από τις νεότερες τάσεις στον χώρο της ομορφιάς. Τι γνωρίζουμε γι αυτά;

 

Ο χώρος της ομορφιάς έχει κορεστεί περισσότερο από τον χώρο της μόδας. Συνεχώς βλέπουμε καινούργια beauty brands- από επώνυμες και μη- τα οποία, όμως, τι καινούργιο έχουν να δώσουν; Γι αυτό οι beauty experts και δημιουργοί φέρνουν τη μεταμόρφωση και την καινοτομία στην πρώτη γραμμή, εστιάζοντας στη βιωσιμότητα. Τα solid perfumes- ή αλλιώς τα συμπαγή αρώματα- είναι μία τάση στον κόσμο των αρωμάτων, που αντιπροσωπεύει τα παραπάνω. Προσφέρουν στους καταναλωτές μία βολική, συμπυκνωμένη και βιώσιμη εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά spray αρώματα.

Diptyque

 

Αν σκεφτείτε ότι το άρωμα σε υγρή μορφή είναι από τα δυσκολότερα beauty musts όσον αφορά στη μεταφορά, τα solid perfumes είναι ότι χρειαζόμαστε. Έχουν υψηλότερη συγκέντρωση αρώματος και έρχονται σε μορφή πούδρας, βάλσαμου και ελαίων. Τα στερεά αρώματα εφαρμόζονται τόσο κοντά στο δέρμα, κάνοντας την εμπειρία πιο οικεία. Χαρίζουν χρηστικότητα στον καταναλωτή και του δίνουν τρόπους να λειτουργεί πιο βιώσιμα. Παράλληλα, η απουσία αλκοόλ κάνει τη διάρκεια μεγαλύτερη.

Jo Malone

 

To skinification effect ενός συμπαγούς αρώματος τονίζει ότι τα solid perfumes συμπεριλαμβάνουν και οφέλη περιποίησης για την επιδερμίδα. Παρέχουν θρέψη και ενυδάτωση και φυσικά υπέροχη μυρωδιά. Κάτι τελευταίο που αξίζει να τονίσουμε για αυτήν την τάση ομορφιάς είναι το πώς είναι συνδεδεμένη με τη βιωσιμότητα. Έχουν μεγαλύτερη διάρκεια και το μέγεθος τους συμβάλλει στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα. Πιστεύουμε ότι είναι ένα trend που αξίζει να δοκιμάσετε, που θα δώσει κάτι διαφορετικό και χρήσιμο ταυτόχρονα!

Marc Jacobs

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.