Home / Beauty  / Γιορτάζουμε 4 δεκαετίες MAC Pride!

Γιορτάζουμε 4 δεκαετίες MAC Pride!

MAC Pride

Η ολοκαίνουργια MAC Pride παλέτα σκιών δημιουργήθηκε για να γιορτάσετε υπερήφανα τον εαυτό σας και τη διαφορετικότητα!

Μία ειδική έκδοση που συμπεριλαμβάνει τις 40 best seller αποχρώσεις της γνωστής μάρκας καλλυντικών! Η MAC Pride παλέτα σκιών περιλαμβάνει πολλές διαφορετικές υφές και θέλε να γιορτάσει τις τέσσερις δεκαετίες συμμετοχής του make up brand στους Pride εορτασμούς. Το φανταστικό προϊόν δημιουργήθηκε για να αναδείξει της σημασία της αποδοχής, της αλληλεγγύης και του σεβασμού της διαφορετικότητας. Η ύπαρξη της τεράστιας ποικιλίας θα σας επιτρέψει να συνθέσετε αμέτρητα eye looks! Εκτός από τις πολλές αποχρώσεις θα βρείτε και ένα μείγμα υφών, από μεταλλικές μέχρι ματ.

Η MAC Pride προσφέρει μία εφαρμογή μεγάλης διάρκειας, δε σπάει, είναι ασφαλής για χρήστες φακών επαφής και οφθαλμολογικά ελεγμένη. Κάθε πολύχρωμη παλέτα δεν είναι μόνο το απόλυτο συλλεκτικό αντικείμενο, αλλά επιστρέφει το 100% της αξίας της στο.MAC Viva glam fund για τη στήριξη ενός υγιούς μέλλοντος και ίσων δικαιωμάτων για όλους. Οι αποχρώσεις διατίθενται σε μία παλέτα με τα ζωηρά χρώματα του ουράνιου τόξου. Δεδομένου ότι διανύουμε τον επίσημο μήνα του Pride, ήρθε η στιγμή να φορέσουμε τα πιο πολύχρωμα μας outfits, να γιορτάοσυμε την αγάπη και τη συμπερίληψη και φυσικά να έχουμε το πιο pride make up! Ανακαλύψτε τη συλλεκτική παλέτα σκιών από MAC Cosmetics εδώ!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.