Home / Beauty  / Γιατί τα nirvana waves είναι το πιο effortless χτένισμα του καλοκαιριού;

Γιατί τα nirvana waves είναι το πιο effortless χτένισμα του καλοκαιριού;

Nirvana waves
Τα nirvana waves έρχονται να αγκαλιάσουν την ανεμελιά του καλοκαιριού, δημιουργώντας αυτό που πάντα επιδιώκαμε από ένα καλοκαιρινό χτένισμα: ένα χαλαρό, εύκολο και λαμπερό look.

 

Ενώ πριν λίγους μήνες μιλούσαμε non stop για τα λεγόμενα big hair -που αγαπήθηκαν.από celebrities όπως η Beyonce και Miley Cyrus- και τη στιγμή που τα 90s blowouts συνεχίζουν να βρίσκονται στα moodboards των εμφανίσεών μας, μία minimal.τάση έχει ξεκινήσει σιγά-σιγά να κάνει την εμφάνισή της. Τα nirvana waves έρχονται να αγκαλιάσουν την ανεμελιά του καλοκαιριού, δημιουργώντας αυτό.που πάντα επιδιώκαμε από ένα καλοκαιρινό χτένισμα: ένα χαλαρό, εύκολο και λαμπερό look.

 

Ο όρος έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του στον χώρο της ομορφιάς από την hair.stylist και brand ambassador της GHD, Samantha Cusick. Αναφερόμενη σε ένα είδος ομοιόμορφων, λαμπερών και effortless κυμάτων στα μαλλιά,.η Cusick δημιούργησε το χτένισμα nirvana waves. Με μία πρώτη ματιά, το συγκεκριμένο trend μπορεί να.θυμίσει τα beach waves -ωστόσο, υπάρχει μία πολύ σημαντική διαφορά μεταξύ των δύο. Από τη μία μεριά, τα beach waves χρειάζονται μεγαλύτερη διαχείριση προκειμένου να επιτευχθούν.οι μπούκλες, η υφή των οποίων πρέπει να φαίνεται βρεγμένη. Τα nirvana waves, από την άλλη πλευρά, προσπαθούν να προσεγγίσουν μία αβίαστη τεχνική, ενώ μιμούνται την τεχνική no make-up make-up επάνω στα μαλλιά. Στην πραγματικότητα, η συγκεκριμένη τάση δημιουργεί μία επιμελώς ατημέλητη.-και ακόμα πιο εύκολη- εκδοχή των αγαπημένων μας beach waves.

 

 

Πώς θα δημιουργήσεις τα nirvana waves

 

Αντικατέστησε τα βαριά προϊόντα styling –όπως hair sprays, hair gels και έντονους αφρούς μαλλιών- με μία νέα απαλή μους, η οποία προσφέρει ελαφρύ κράτημα. Έπειτα, εφάρμοσε λίγη ποσότητα στα μαλλιά ενώ είναι νωπά. Χρησιμοποίησε τα χέρια σου ή ένα diffuser για να τρίψεις το προϊόν απαλά σε όλο το μήκος των μαλλιών σου, δημιουργώντας απαλό όγκο και μία υφή.που μιμείται τα βρεγμένα μαλλιά. Μόλις στεγνώσουν τα μαλλιά σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα εργαλείο styling και πρόσθεσε επιπλέον κυματισμούς.σε τυχαία sections των μαλλιών σου, προκειμένου να αποκτήσεις ένα ακόμα πιο ανεπιτήδευτο αποτέλεσμα.

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @laurapolko/Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada