Home / Good Life  / “Γη του Διονύσου”: Ένα φεστιβάλ-φόρος τιμής στη γαστρονομική κουλτούρα της Δράμας

“Γη του Διονύσου”: Ένα φεστιβάλ-φόρος τιμής στη γαστρονομική κουλτούρα της Δράμας

Γη του Διονύσου
Το ετήσιο γαστρονομικό γεγονός, που διοργανώνεται με πάθος και δέος για τη γαστρονομία και την τοπική παραγωγή, επιστρέφει στη Δράμα.

 

Το Φεστιβάλ “Γη του Διονύσου” έχει καθιερωθεί ως μια από τις πιο σημαντικές.εκδηλώσεις της περιοχής μας, με στόχο την ανάδειξη και προβολή των τοπικών προϊόντων και της πλούσιας γαστρονομίας της Δράμας. Το φεστιβάλ προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν.από κοντά την ποικιλία και την ποιότητα των τοπικών γεύσεων, ενώ παράλληλα.υποστηρίζει και προωθεί τους τοπικούς παραγωγούς και επιχειρηματίες.

 

Κάθε χρόνο, περισσότεροι από 50 παραγωγοί και εστιατόρια συγκεντρώνονται για να.παρουσιάσουν τα προϊόντα τους, δημιουργώντας έναν απόλυτο παράδεισο για τους λάτρεις της γαστρονομίας. Στη “Γη του Διονύσου” οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν παραδοσιακά εδέσματα και νέες γαστρονομικές δημιουργίες που εμπνέονται από τα τοπικά προϊόντα και την παράδοση. Από το ντόπιο τυρί και τα μανιτάρια της περιοχής μέχρι τις μοναδικές συνταγές με ντόπια κρέατα και φρούτα, το Φεστιβάλ αποτελεί μια αυθεντική γαστρονομική περιπέτεια.

 

 

Εκτός από τις γαστρονομικές απολαύσεις, το Φεστιβάλ προσφέρει και πολλές εκδηλώσεις γαστρονομικού και πολιτιστικού περιεχομένου, όπως μουσική, ξεναγήσεις και δραστηριότητες για τους επισκέπτες όλων των ηλικιών. Είναι μια ευκαιρία να γευτείτε την κουλτούρα και την φιλοξενία της περιοχής της Δράμας.

 

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν:

  • Live cooking παρουσιάσεις από καταξιωμένους σεφ.
  • Ενημερωτικές δράσεις και εργαστήρια για την τοπική γαστρονομία.
  • Γευσιγνωσίες τοπικών προϊόντων και κρασιών.
  • Πολιτιστικές εκδηλώσεις και μουσικά δρώμενα.

 

Η συμμετοχή στο φεστιβάλ αναμένεται να είναι μεγάλη, με επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι παραγωγοί τοπικών προϊόντων, οι επιχειρηματίες και οι φίλοι της γαστρονομίας θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ιδέες, να δικτυωθούν και να προωθήσουν τα προϊόντα τους.

 

Η είσοδος στη “Γη του Διονύσου” είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί και εκθέτες καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 15 Αυγούστου 2024.

 

Ημέρες & Ώρες Λειτουργίας Φεστιβάλ:

  • 20 Σεπτεμβρίου 2024: 16:00 μ.μ. – 10:00 μ.μ.
  • 21 Σεπτεμβρίου 2024: 11:00 π.μ. – 10:00 μ.μ.
  • 22 Σεπτεμβρίου 2024: 11:00 π.μ. – 10:00 μ.μ.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες: Φεστιβάλ Γαστρονομίας Δράμας 

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?