Home / Beauty  / Βoyfriend bob: Ένα twist στο κλασικό bob style

Βoyfriend bob: Ένα twist στο κλασικό bob style

Το boyfriend bob είναι το απόλυτο κούρεμα για το φετινό καλοκαίρι. Short hair, don’t care και το στυλ σου απογειώνεται!

Κάθε καλοκαίρι μάς γεννιέται η επιθυμία να κοντύνουμε τα μαλλιά μας. Λίγο η ζέστη, λίγο το εύκολο φορμάρισμα μετά τη θάλασσα… Αν, λοιπόν, σκεφτόσουν να κάνεις μια αλλαγή, σε ενημερώνουμε ότι το απόλυτο hair style για το καλοκαίρι του 2022 είναι το boyfriend bob.

 

https://www.instagram.com/p/Cfs1qxAN0U6/

 

Το καλύτερο σε αυτό το κούρεμα είναι η “ευελιξία” του. Το boyfriend bob ταιριάζει στα περισσότερα σχήματα προσώπου, αλλά και ποιότητες τρίχας. Μπορείς να τα διαχειριστείς πολύ εύκολα, είτε στην ίσια είτε στην πιο “σπαστή” μορφή τους. Το σημείο του λαιμού είναι από τα πιο κολακευτικά στις περισσότερες γυναίκες, και αυτό ακριβώς είναι που αναδεικνύει το boyfriend bob.

 

Δεν είναι λίγες οι διάσημες που το έχουν ήδη δοκιμάσει, όπως οι Kaia Gerber, Maude Apatow και Hunter Schafer

 

Δίνοντας ένα ανάλαφρο twist στα κλασικά bob hair το boyfriend bob είναι πιο τετραγωνισμένο, πιο κοντό και αυστηρό στη δομή του. 

 

Τώρα το καλοκαίρι, μπορείς να δημιουργήσεις τα πιο απλά hair styles με λίγα βήματα. Το στοιχείο του όγκου ταιριάζει τέλεια σε αυτό το στυλ κουρέματος. Ψέκασε λίγο ξηρό σαμπουάν στις ρίζες και τρίψε δυνατά, μέχρι να αποκτήσεις τον επιθυμητό όγκο. Αν διαθέτεις salt spray, ψέκασε ελαφριά σε όλα τα μαλλιά, και με απλές κινήσεις δημιούργησε ένα φυσικό, ανεπιτήδευτο σπάσιμο. 

 

Αν πάλι αγαπάς το sleek look, με μία θερμαντική το boyfriend bob αποκτά μέσα σε λίγα λεπτά ένα αυστηρό και ταυτόχρονα σέξυ στυλ. 

 

Eπίσης, το boyfriend bob μπορεί να γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρον, αν υιοθετήσεις τα αγαπημένα french fringes των Γαλλίδων. Τα φραντζάκια αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο το κοντό καρέ, ενώ χαρίζουν intellectual vibes!

 

Τόλμησέ το και θα μας θυμηθείς!

 

https://www.instagram.com/p/Ca-mHijPQE_/

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath