Home / Fashion  / Βρες το mini dress που θα σε μετατρέψει σε fashionista!

Βρες το mini dress που θα σε μετατρέψει σε fashionista!

mini dress
Μία αλάνθαστη και εκπληκτική επιλογή για να είσαι stylish είναι το mini dress. Τα μίνι φορέματα αποτελούν μία από τις κορυφαίες τάσεις του 2023! Οι μεγάλοι οίκοι τo πρόσθεσαν στις συλλογές τους και μας δείχνουν πώς να τα αναδείξουμε. Θηλυκά, εντυπωσιακά και ευκολοφόρετα ταιριάζουν σε κάθε περίσταση, γι’ αυτό αξίζει να τα επιλέξεις για κάθε εμφάνισή σου!

 

Με μία επίσκεψη στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos ανακάλυψα φανταστικές επιλογές σε μίνι φορέματα, αλλά και items που θα κάνουν upgrade στο φόρεμά σου!

 

Mini Dress

Glam and chic

Οι έντονες αποχρώσεις και τα statement μοτίβα ήρθαν για να μείνουν! Στην Access Fashion βρήκα το πιο εντυπωσιακό μίνι φόρεμα, κατάλληλο για να απογειώσει κάθε στυλ! Φανταστική προσθήκη στη γκαρνταρόμπα σου που θα ξεχωρίσει. Με edgy μποτάκια θα συνδυάσεις τέλεια το punk με το ρομαντικό στυλ.

Φόρεμα strapless ντραπέ εμπριμέ, Access Fashion

 

Animal Print

Στο κατάστημα BO1125 Boutique θα βρεις ένα φόρεμα που συνδυάζει τρεις τάσεις! Μίνι γραμμή, animal print και λεπτομέρειες από πούπουλα. Σε ένα φωτεινό χρώμα, συνδυασμένο με το all time classic μαύρο, είναι η τέλεια επιλογή για ένα dinner date ή για ένα night out. Με metallic boots θα κάνεις ακόμα πιο εκπληκτική την εμφάνισή σου!

Φόρεμα Zoya apparel, BO1125 Boutique

 

Purple velvet

Η κομψότητα στα καλύτερά της, με αυτό το μοναδικό βελούδινο mini dress σε μοβ απόχρωση, από το κατάστημα Tassos Mitropoulos. Το dramatic και goth inspired style είναι hot trend και ο καλύτερος τρόπος για να το υιοθετήσεις είναι με ένα elegant φόρεμα. Οι έντονοι ώμοι και η silver αγκράφα το κάνουν ακόμα πιο εντυπωσιακό. Κάνε τα μαλλιά σου μία αλογοουρά και πρόσθεσε μακριά σκουλαρίκια!

Mini velvet φόρεμα με αγκράφα, Tassos Mitropoulos

 

Natural tones

Τα χρώματα της φύσης κάνουν δυναμικό comeback για το 2023. Για να πετύχεις ένα ιδιαίτερο, αλλά και minimal look, που θα ταιριάξει στο γραφείο, αλλά και στις εξόδους σου, αρκεί ένα πράσινο φόρεμα από το κατάστημα Mango. Η ζώνη στη μέση κολακεύει το σώμα και οι loose γραμμές στα μανίκια εξυπηρετούν τις πιο casual εμφανίσεις σου. Συνδύασέ το με καφέ μπότες μέχρι το γόνατο και ένα καμηλό παλτό.

Vestido 439 Alexa dress, Mango

 

Little black dress

Ένα black mini dress είναι ό,τι πιο must! Στο κατάστημα της Guess ανακάλυψα εκείνο που θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα. Με παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες στο κάτω μέρος και κορσέ στο πάνω. Φόρεσέ το με ψηλές μπότες με μύτη και λεπτό τακούνι και δημιούργησε ένα μαγικό look!

Rhinestones details dress, Guess

 

How to style them

The it bag

Ένα υπέροχο φόρεμα χρειάζεται και μία υπέροχη τσάντα. Με μία επίσκεψη στο κατάστημα της Kem βρήκα τη shoulder bag που δε θα αποχωριστώ σε καμία έξοδο. Πρακτική, μικρή και chic! Κυκλοφορεί σε πέντε χρώματα.

mini dress

Tσαντάκι ώμου σε πέντε χρώματα, Kem

 

Golden details

Τα χρυσά κοσμήματα θα πρωταγωνιστήσουν αυτήν τη χρονιά! Το look με mini φόρεμα δε θα είναι ολοκληρωμένο χωρίς τα κατάλληλα κοσμήματα. Ανακάλυψε μοναδικές προτάσεις, δημιούργησε συνδυασμούς και πρόσθεσε elevated πινελιές με μία επίσκεψη στο κατάστημα Pandora!

Αλυσίδα, βραχιόλι και charms της Pandora Moments Collection, Pandora

 

The hero shoes

Τα μαύρα μποτάκια είναι ένας από τους καλύτερους συνδυασμούς για το φόρεμά σου! Με ιδιαίτερες προσθήκες, όπως με ενσωματωμένη κάλτσα, χρυσές λεπτομέρειες και κρόσσια, θα σε αναδείξουν σε style icon. Στο κατάστημα της Pargiana βρήκα άνετες και πρωτότυπες επιλογές που θα ταιριάξουν με κάθε φόρεμά μου!

Μαύρο δερμάτινο μποτάκι με ενσωματωμένη ασημί πλεκτή κάλτσα Chantal και μαύρο δερμάτινο μποτάκι αστραγάλου με χρυσές λεπτομέρεις και δερμάτινα κρόσσια Brigitte, Pargiana

 

A feminine touch

Πρόσθεσε μία πιο θηλυκή πινελιά, επιλέγοντας καλσόν με μοτίβο! Στο κατάστημα της Calzedonia ανακάλυψα ένα φανταστικό σχέδιο με εφέ κάλτσας και φιόγκο, το οποίο θα δώσει ακόμα και στο πιο απλό μίνι φόρεμα ένα μοναδικό twist!

mini dress

Καλσόν με εφέ κάλτσας 50Den, Calzedonia

 

Κάνε κι εσύ τη βόλτα σου στο Mediterranean Cosmos και βρες το δικό σου αγαπημένο mini dress. Το εμπορικό κέντρο θα είναι ανοιχτό και την Κυριακή 15/01/2023, από τις 11.00 έως τις 20.00, για να κάνεις τις αγορές σου και να εκμεταλλευτείς τις εκπτώσεις των καταστημάτων!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.