Home / Fashion  / Βάλε χρώμα στο καλοκαίρι σου!

Βάλε χρώμα στο καλοκαίρι σου!

χρώμα
Καλοκαίρι σημαίνει θάλασσα, ανεμελιά, χρώμα και αισιοδοξία! Με ποιον τρόπο, όμως, θα βάλετε χρώμα στις διακοπές σας; Φυσικά, με το στιλ σας!

 

Το χρώμα έχει τη μαγική ικανότητα να φτιάχνει τη διάθεσή μας και να μας κάνει να σκεφτόμαστε πιο θετικά! Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να το βάλουμε στη ζωή μας είναι μέσα από το στιλ μας! Κάνοντας shopping therapy στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, ανακαλύψαμε τις πολύχρωμες επιλογές που θα σας ενθουσιάσουν!

 

Choices for her

 

Colorful accessories

Τα κοσμήματα είναι must κάθε εποχή του χρόνου, αλλά το καλοκαίρι είναι η πλέον κατάλληλη εποχή για να τολμήσουμε bold χρώματα σε κολιέ, σκουλαρίκια και αξεσουάρ! Στο κατάστημα Bijou Brigitte βρήκαμε ένα κολιέ αλυσίδα σε πορτοκαλί απόχρωση, μία από τις πιο αγαπημένες για φέτος. Θα ταιριάξει τέλεια με τα maxi φορέματά σας.

 

Χρωματιστό κολιέ με χοντρές αλυσίδες, Bijou Brigitte

 

Επιλέγουμε πορτοκαλί και για την τσάντα θαλάσσης μας με μία επιλογή από το κατάστημα DOCA. Μία beach bag που είναι ταυτόχρονα minimal, αλλά και bold, χάρη στον αρμονικό συνδυασμό του λευκού με το πορτοκαλί και τις crochet αναφορές. Θα συνδυαστεί υπέροχα με όλα τα μαγιό σας!

 

χρώμα

Γυναικεία τσάντα θαλάσσης άσπρο και πορτοκαλί, DOCA

 

Φορέστε τα ζωηρά χρώματα με ένα print που έχει συνδεθεί με το καλοκαίρι. Ο ανανάς είναι το on-the-go φρούτο της εποχής και μπορεί να γίνει μέρος του στιλ σας χάρη στην υπέροχη και fun ισοθερμική τσάντα θαλάσσης από το κατάστημα Cook-Shop!

 

χρώμα

Ισοθερμική τσάντα θαλάσσης με εμπριμέ print, Cook-Shop

 
Choose comfort 

Το κατάστημα havaianas προτάσσει την άνεση, χωρίς, όμως, να περιορίζει το στιλ, ακόμα και στην παραλία. Επιλέξτε σαγιονάρες με prints, προκειμένου να βάλετε χρώμα στις beachwear εμφανίσεις σας!

 

Σαγιονάρες με prints, havaianas

 

Minimal touches

Το κατάστημα tricks & treats φρόντισε και για τους λάτρεις των ουδέτερων χρωμάτων, με αυτά τα λευκά γυαλιά ηλίου που θα ταιριάξουν απόλυτα με κάθε σας πολύχρωμο outfit! Ταυτόχρονα, μας υπενθυμίζει ότι πρέπει να ενυδατώνουμε σωστά τα χέρια μας και το καλοκαίρι, με μία hand cream στην πιο χαριτωμένη συσκευασία!

 

Γυαλιά ηλίου και κρέμα χεριών, tricks & treats

 

Colorful make up 

Ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος για να πειραματιστείτε με το μακιγιάζ σας, είναι τα χρωματιστά μολύβια ματιών. Το Disney-The Little Mermaid Eyeliner & Kajal, από το κατάστημα KIKO MILANO, θα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο το σχήμα των ματιών σας, ενώ θα σας διευκολύνει στην τοποθέτησή του, χάρη στο πινέλο που διαθέτει στο κάτω μέρος του.

 

Disney-The Little Mermaid Eyeliner & Kajal, KIKO MILANO

 
Final touches 

Οι καλοκαιρινές τάσεις στο μανικιούρ και το πεντικιούρ υμνούν τα χρώματα. Τολμήστε, λοιπόν, να επιλέξετε βερνίκια νυχιών σε έντονο χρώμα από την kinetics, μέσα από την πλούσια γκάμα που θα βρείτε στο κατάστημα Fairynails.

 

Kinetics nail polishes, Fairynails

 

Choices for him

 

Swim with style 

Τα beachwear essentials είναι τα πλέον κατάλληλα items, για να πειραματιστείτε με τα χρώματα. Το κατάστημα INTERSPORT προτείνει ένα μαγιό του brand Quiksilver, το οποίο θα σας συντροφεύσει σε κάθε καλοκαιρινή σας βουτιά!

 

Ανδρικό μαγιό Quiksilver, INTERSPORT

 
Urban summer 

Το καλοκαίρι τα χρώματα μπορούν να πρωταγωνιστήσουν σε κάθε σας εμφάνιση, συμπεριλαμβανομένων και των urban looks σας. Στο κατάστημα Foot Locker θα βρείτε μία πληθώρα επιλογών σε T-shirts, όπως το συγκεκριμένο με prints από την adidas.

 

adidas T-shirt, Foot Locker

 

And a choice for the little ones

 

Floral princess

Για το στιλ των μικρών μας φίλων χρειαζόμαστε άφθονο χρώμα, ώστε να διαμορφώσουμε outfits που αντιπροσωπεύουν απόλυτα την ανεξάντλητη διάθεση και χαρά τους. Στο κατάστημα ENERGIERS βρήκαμε το πιο χρωματιστό καλοκαιρινό φόρεμα, γεμάτο λουλούδια!

 

χρώμα

Floral φόρεμα, ENERGIERS

 
+ Don’t forget 

Αφού ολοκληρώσετε τις αγορές σας, κάντε την πιο γευστική στάση στο ψητοπωλείο ΓΥΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΣ, για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να απολαύσετε τις πιο νόστιμες επιλογές!

 

ΓΥΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΣ

 

Επισκεφτείτε τον πιο δροσερό προορισμό της Θεσσαλονίκης, το Mediterranean Cosmos, και βάλτε χρώμα στο δικό σας καλοκαίρι!

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?