Home / cosmos  / Από 5 έως 15 Μαΐου Mid Season Sale στο Mediterranean Cosmos!

Από 5 έως 15 Μαΐου Mid Season Sale στο Mediterranean Cosmos!

Ο top shopping προορισμός ξεκίνησε από χθες και για μέχρι τις 15 του μηνός τις Mid Season Sales! Μη χάσετε την ευκαιρία για τις καλύτερες αγορές στις καλύτερες τιμές.

 

Ποικιλία, ποιότητα, μοναδικά σχέδια και τις καλύτερες εκπτώσεις στα κορυφαία brands θα βρείτε μόνο στο Mediterranean Cosmos! Από τις 5 μέχρι και τις 15 Μαΐου θα ισχύουν οι Mid Season Sales, μια shopping ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε! Όλες οι τελευταίες τάσεις της ανδρικής, γυναικείας και παιδικής ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ, τεχνολογίας και διακόσμησης σπιτιού σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε!

 

 

Σε ένα ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον, το shopping therapy ανάγεται σε μια μοναδική εμπειρία με μοναδικές τιμές! Το αγαπημένο εμπορικό κέντρο θα είναι ανοιχτό και την Κυριακή 9 Μαΐου, για ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο. Επιπλέον, καθώς οι εκπτώσεις είναι ιδανική ευκαιρία για να κάνετε τα δώρα σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα, μια gift card του Mediterranean Cosmos, θα τους ξετρελάνει αφού θα έχουν τη χαρά της επιλογής!

 

Επισκεφτείτε το Mediterranean Cosmos για ψώνια με ασφάλεια, ποιότητα και τις καλύτερες ανοιξιάτικες Mid Season Sales!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.