Home / Beauty  / Ανακαλύψτε το νέο Checks and Balances™ Polishing Face Scrub από την Origins

Ανακαλύψτε το νέο Checks and Balances™ Polishing Face Scrub από την Origins

Η Origins παρουσιάζει το νέο Checks and Balances™ Polishing Face Scrub, ένα ήπιο προϊόν απολέπισης, για μια ισορροπημένη ρουτίνα περιποίησης.

 

 

Το beauty brand Origins επιστρέφει για να φέρει την ισορροπία στη ρουτίνα περιποίησης σας με το νέο Checks and Balances™ Polishing Face Scrub. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και καθαρίζει σε βάθος, επαναφέροντας τη λάμψη της επιδερμίδας. Αποτελείται από δύο φυσικά συστατικά, Bamboo & Mineral Silica, για μια ήπια απολέπιση και μια νεανική φρεσκάδα.

 

 

Με αυτόν τον τρόπο εμποδίζεται και η δημιουργία μαύρων στιγμάτων. Παράλληλα, με την κόκκινη Tourmaline, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό συστατικό, αποτοξινώνεται η επιδερμίδα και είναι πιο λαμπερή από ποτέ. Περιέχει και μια σύνθεση από αιθέρια έλαια με περγαμόντο, λεβάντα, γεράνι και δυόσμο, που θα σας αναζωογονήσει και θα διεγείρει τις αισθήσεις σας.

 

 

Χρησιμοποιήστε το 3-4 φορές την εβδομάδα, μετά το cleanser, κάνοντας ένα απαλό μασάζ με τις άκρες των δαχτύλων σας. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

 

www.origins.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.