Home / Cozyhome  / Ανακαλύψτε τη luxury furniture collection της Hermès

Ανακαλύψτε τη luxury furniture collection της Hermès

Η Hermès παρουσίασε την καινούργια luxury furniture collection της στη Milan Design Fashion Week.

 

Courtesy of Marvin Leuvrey/Studio des Fleurs

 

Ο οίκος Hermès μας καλεί να γνωρίσουμε την καινούργια luxury συλλογή της για το σπίτι, την οποία παρουσίασε στη Milan Fashion Week. Δημιούργησε μια παιχνιδιάρικη, αλλά και μινιμαλιστική collection, που θα δώσει έναν εξαιρετικό χαρακτήρα στο χώρο σας. Υψηλής αισθητικής έπιπλα που θα προσφέρουν μια ξεχωριστή πινελιά και θα απογειώσουν το σπίτι ή το γραφείο σας, με ένα high fashion στυλ.

 

Courtesy of Marvin Leuvrey/Studio des Fleurs

 

Η πολυθρόνα Sillage D’ Hermès είναι φτιαγμένη από ξύλο, επικαλυμμένη με ίνες από την Απουλία της Ιταλίας και αποτελεί το κομμάτι που εντυπωσιάζει περισσότερο. Συνοδεύεται από ένα κασμίρ μαξιλάρι, το οποίο διακόσμησαν γραμμές ζωγραφισμένες στο χέρι. Ένα μπλε χειροποίητο τραπεζάκι και ένα επιτραπέζιο φωτιστικό ολοκληρώνουν το cozy και εκλεπτυσμένο σκηνικό. Επιλέχθηκαν ζωηρά σχέδια, όπως τα Chromatic Baskets, τα οποία συνδυάστηκαν και με δέρμα, για τα καλάθια διακόσμησης. Οι κουβέρτες Tigre Bayadére, με εικονογραφήσεις του Gianpaolo Pagni ολοκληρώνουν τη νέα σειρά.

 

Courtesy of Marvin Leuvrey/Studio des Fleurs

 

www.hermes.com

 

Courtesy of Marvin Leuvrey/Studio des Fleurs

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.