Home / Beauty  / Ανακαλύψτε τη Holiday συλλογή των MAC Cosmetics!

Ανακαλύψτε τη Holiday συλλογή των MAC Cosmetics!

Ακόμα ένα γνωστό brand που μας βάζει σε εορταστικό mood. Τα MAC Cosmetics κυκλοφόρησαν μία limited holiday collection τους!

 

Σε λίγες μέρες υποδεχόμαστε τον Νοέμβριο, τον τελευταίο μήνα πριν από την πιο αγαπημένη μας περίοδο! Τα Χριστούγεννα είναι μία μαγική εποχή, που μας φτιάχνει τη διάθεση και ξυπνά την επιθυμία μας να αναδείξουμε τον πιο fun και glam εαυτό μας. Προσέχουμε περισσότερο την εμφάνισή μας, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια! Εξοπλιζόμαστε με τα πιο ωραία outfits, αλλά δεν ξεχνάμε ότι χρειαζόμαστε και το κατάλληλο make up look. Τα MAC Cosmetics φροντίζουν από τώρα ώστε να εξασφαλίσουμε ότι θα έχουμε την πιο holiday collection!

Η limited collection από δώρα σε εκπληκτικές τιμές! Τι περιλαμβάνει η bizzare holiday συλλογή από τα MAC Cosmetics; Ένα lip combo με lip gloss και ένα matte lipstick, στις κορυφαίες σε πωλήσεις αποχρώσεις, τη Neutral και τη Red. Αν είστε fan των pinky αποχρώσεων, θα βρείτε και το Lustrelite mini lipstick trio, με ροζ αποχρώσεις. Για τα πιο bold looks υπάρχει το fizzy lip balm με λαμπερό περλέ αποτέλεσμα!

Ένα αδιάβροχο eyeliner με πράσινες αποχρώσεις, sparkled eyeshadows, μάσκαρα, spray set για κράτημα και ακόμα περισσότερα lipstick sets ολοκληρώνουν τη σειρά! Ανακαλύψτε τα μέσα από το official site!

www.maccosmetics.gr

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.