Home / Cozyhome  / Ανακαλύψτε την Porada στην Casa di Patsi!

Ανακαλύψτε την Porada στην Casa di Patsi!

porada_casadipatsi

H Casa di Patsi καλωσορίζει τη νέα συλλογή της ιταλικής εταιρείας Porada, μίας εκ των κορυφαίων διεθνών εταιρειών επίπλων με τις οποίες συνεργάζεται.

 

 

 

Η εταιρεία Porada ιδρύθηκε το 1968 από τον Luici Allievi, με στόχο να επεκταθεί κυρίως στην παραγωγή καρεκλών. Στην πορεία και με την βοήθεια των τεσσάρων υιών του κατάφερε να δημιουργήσει μια εξαιρετικά ανεπτυγμένη ποικιλία επίπλων για ολόκληρο τον εσωτερικό διάκοσμο του σπιτιού. Οι συλλογές της είναι πάντα αποτέλεσμα του σωστού συνδυασμού των τεχνολογικά ανεπτυγμένων εφαρμογών με την παραδοσιακή τεχνική του εξειδικευμένου προσωπικού της.

 

porada_casadipatsi

 

Η τελευταία της collection, πιστή στο επιτυχημένο κράμα τεχνολογικής καινοτομίας, υψηλής ποιότητας, παραδοσιακής δεξιοτεχνίας και μοντέρνου design, περιλαμβάνει έπιπλα για τους προσωπικούς σας χώρους που ικανοποιούν τις αρχές της λειτουργικότητας και του σύγχρονου στυλ.

 

 

Ανακαλύψτε τα καινούργια έπιπλα της Porada στα καταστήματα Casa di Patsi και χαρίστε στους δικούς σας χώρους την αίγλη του σύγχρονου design με την εγγύηση της “made in Italy” υψηλής ποιότητας.

 

 

www.casadipatsi.gr
www.porada.it

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?