Home / Family  / Ανακαλύψτε την πρώτη Adidas maternity collection

Ανακαλύψτε την πρώτη Adidas maternity collection

Adidas Maternity collection

Για πρώτη φορά κυκλοφορεί μια Adidas maternity collection, αφιερωμένη στις μελλοντικές μητέρες.

 

Με μεγάλο ενθουσιασμό η Adidas ανακοίνωσε μια ολοκαίνουργια συλλογή, αφιερωμένη στις μέλλουσες μανούλες. Φροντίζει στο να μην αποχωριστείτε τη γυμναστική σας, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, και να διατηρηθείτε, όσο είναι δυνατόν, σε φόρμα. Θα αποκτήσετε δυνάμεις και θα αγκαλιάσετε τις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα σας. Η σειρά ρούχων σχεδιάστηκε για να το προσαρμόσει σε κάθε στάδιο του νέου αυτού ταξιδιού, από την αρχή μέχρι το τέλος. Συνεργάστηκε με γυναίκες που είναι σε διαφορετικό τρίμηνο η κάθε μια, περιλαμβάνοντας κολάν, tops και T-shirts.

 

Courtesy of Adidas

 

Τα αθλητικά tops περιλαμβάνουν την τεχνολογία AEROREADY, ένα ύφασμα που λαμβάνει υπόψη την αύξηση θερμοκρασίας του σώματος στις έγκυες. Τα κολάν, σε τρία διαφορετικά χρώματα, προσαρμόζονται εύκολα και κατασκευάζονται με μια ελαστική ζώνη που μπορεί να φορεθεί κάτω ή πάνω από την κοιλιά. Τέλος, τα μπλουζάκια είναι παρόμοια σχεδιασμένα, με racerback ιμάντες, ένα υλικό υψηλής τάσης για να μην ασκεί πίεση στο σώμα.

 

Courtesy of Adidas

 

Χάρη στην Adidas maternity collection θα συνεχίσετε τις αγαπημένες σας αθλητικές δραστηριότητες, ακόμα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Θα βγείτε πιο δυνατές και έτοιμες για τον τοκετό, αλλά και τον ερχομό του μικρού σας. Η συλλογή θα είναι σύντομα διαθέσιμη και στην Ελλάδα, μέσα από το official site.

 

Courtesy of Adidas

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.