Home / Fashion  / Ήρθε η ώρα για knitted dresses!

Ήρθε η ώρα για knitted dresses!

Ένα ακόμα κομμάτι ιδανικό για τη μεταβατική περίοδο! Τα knitted dresses έρχονται και πάλι στο προσκήνιο!

 

Μπορεί η ζέστη να μην μας αφήνει να αποχαιρετίσουμε το καλοκαίρι, αλλά το φθινόπωρο είναι πολύ πιο κοντά από όσο πιστεύουμε! Αρχίζουμε σιγά- σιγά να σκεφτόμαστε με ποια κομμάτια θα αντεπεξέλθουμε στον περίεργο καιρό της λεγόμενης μεταβατικής περιόδου! Τα knitted dresses με ελαφρύ ύφασμα επιστρέφουν και αποτελούν ένα από τα βασικά styling hacks. Μπορούν να φορεθούν βράδυ, στο γραφείο, σε μία βόλτα στον ήλιο ή στη βροχή!

 

Τα πλεκτά φορέματα έχουν αποδειχθεί ως μία διαχρονική και ταυτόχρονα φρέσκια επιλογή! Έχουν έναν sexy τόνο καθώς αγκαλιάζουν μοναδικά το κάθε σώμα, προσφέροντας μοναδική άνεση. Συνδυάζονται με flip flops, mules, sneakers, αρβυλάκια και cowboy boots! Για τις ημέρες που έχει πολύ ζέστη επιλέξτε καλύτερα τα knitted dresses τύπου crochet γιατί είναι πιο δροσερά! Δεν πρέπει να σας τρομάζει η μεταβατική περίοδος για τυχόν στιλιστικά λάθη! Οι απαντήσεις βρίσκονται στα πιο διαχρονικά και must have κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας!

 

Κάνοντας μία γρήγορη διαδικτυακή έρευνα συγκεντρώσαμε για εσάς μερικά από τα καλύτερα knitted dresses της σεζόν! Αξίζουν μία θέση στη wish list σας!

 

Access Fashion

 

H&M

 

Zara

 

Parosh

Cult Gaia Alicia

knitted dresses

Ambush

Alice and Olivia

knitted dresses

 

Κεντρική photo Rosie Huntington-Whiteley Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.