Home / Men  / Grooming  / Έχεις τατουάζ; Έτσι πρέπει να τα περιποιείσαι το καλοκαίρι!

Έχεις τατουάζ; Έτσι πρέπει να τα περιποιείσαι το καλοκαίρι!

Τα τατουάζ χρήζουν ειδικής φροντίδας τους καλοκαιρινούς μήνες. Αν και εσύ έχεις τατουάζ, αυτοί είναι οι τρόποι να τα φροντίσεις!

Όταν ξεκινάς να κάνεις ένα τατουάζ, γνωρίζεις ότι θα είναι πια ένα κομμάτι του εαυτού σου, το οποίο όπως όλα πάνω σου, χρειάζεται τη δική του φροντίδα.

 

Ειδικά το καλοκαίρι, καθώς το τατουάζ σχετίζεται άμεσα με το δέρμα σου, το οποίο έτσι κι αλλιώς χρήζει ιδιαίτερης. μεταχείρισης λόγω του ήλιου, αποτελεί ένα σημείο με το οποίο θα πρέπει να ασχοληθείς παραπάνω και να το φροντίσεις με ιδιαίτερη προσοχή.

 

 

Πάμε να δούμε πώς πρέπει να φροντίζεις το τατουάζ σου κάθε καλοκαίρι, ώστε να μην ξεθωριάσει και να. παραμείνει ακριβώς όπως ήταν τον πρώτο καιρό.

 

Ας ξεκινήσουμε ότι καλό θα ήταν να αποφύγει κάποιος να “χτυπήσει” ένα νέο τατουάζ τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς. οι πρώτες 20 μέρες είναι πολύ σημαντικές για τη σωστή επούλωση. Η θάλασσα και ο έντονος ήλιος δεν ενδείκνυνται για αυτό.

 

Ειδικά τις πρώτες μέρες, θα πρέπει να πλένεις το τατουάζ συχνά με χλιαρό νερό και ουδέτερο κρεμοσάπουνο, ενώ στη συνέχεια είναι απαραίτητη η εφαρμογή κρέμας.

 

Σολάριουμ, σάουνα, θαλάσσα, πισίνα και ηλιοθεραπεία είναι απλώς απαγορευτικά τον πρώτο καιρό! Αν πάλι έχει περάσει. το απαραίτητο χρονικό διάστημα, ο καλύτερός σου φίλος θα είναι το αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας.

 

Για να είσαι σίγουρος για τη σωστή επιλογή του αντηλιακού, καλό θα ήταν να σκεφτείς τη χρήση αντηλιακού. προσώπου, καθώς πάντα το πρόσωπο είναι μία πιο ευαίσθητη περιοχή και άρα τα αντίστοιχα αντηλιακά πολύ πιο ποιοτικά, ή καλύτερα να επιλέξεις ένα αντηλιακό ειδικό για τατουάζ.

 

Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάς ποτέ την ενυδατική κρέμα, καθώς το καλοακαίρι το δέρμα μας είναι πάντα πιο ξηρό και. χρειάζεται την απαραίτητη ενυδάτωση!

 

Aκολουθούν προτάσεις με προϊόντα που θα αγαπήσεις:

 

LANCASTER SUN SENSITIVE TINTED MATTIFYING FLUID SPF50

Το Sun Protective Water SPF50 σας προσφέρει την ευρύτερη αντηλιακή μας προστασία που στοχεύει στο 100% του. ηλιακού φάσματος και  βοηθά επίσης στην επιδιόρθωση της επιδερμίδας από τις φθορές που προκαλούνται από τον ήλιο. Η μη λιπαρή μας φόρμουλα μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και σε βρεγμένο δέρμα.

 

 

VICHY IDEAL SOLEIL ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ 

Γαλάκτωμα για ενυδάτωση μετά την έκθεση στον ήλιο χωρίς λιπαρή υφή, με διακριτικό άρωμα για ανακούφιση και. φρεσκάδα σε κάθε εφαρμογή. Η καθημερινή φροντίδα μετά τον ήλιο για τις ευαίσθητες επιδερμίδες κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες.

 

 

Shiseido Expert Sun Protector Lotion SPF30 – Sun Lotion 

Η πρώτη αντηλιακή λοσιόν της Shiseido, η οποία χάρη στην τεχνολογία SynchroShieldRepair™ ενισχύει το. προστατευτικό φίλτρο UV όταν έρχεται σε επαφή με το νερό, τον ιδρώτα και τη θερμότητα, επιδιορθώνει το. προστατευτικό πέπλο UV, σε περίπτωση που φθαρεί από τριβή, κίνηση, κλπ, παρέχει ισχυρή προστασία των εσωτερικών. και εξωτερικών στοιβάδων της επιδερμίδας από τη φωτογήρανση, που προκαλείται από τις ακτίνες UVA και UVB, και από τις επιβλαβείς ακτίνες του blue light.

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath