Home / Cozyhome  / Έξυπνα tips για ιδιαίτερο gift wrapping!

Έξυπνα tips για ιδιαίτερο gift wrapping!

Όλοι ξέρουμε ότι η χαρά του δώρου ξεκινά από το περιτύλιγμα! Ακολούθησε αυτά τα έξυπνα tips για ένα  πρωτότυπο και εντυπωσιακό gift wrapping.

Μία από τις μεγαλύτερες χαρές των Χριστουγέννων είναι τα δώρα που χαρίζουμε και λαμβάνουμε. Από παιδιά ακόμα ξέρουμε πως, πριν από το ίδιο το δώρο, η χαρά που παίρνουμε βρίσκεται στο περιτύλιγμα. Με έξυπνα tips μπορούμε να εντυπωσιάσουμε με τα δώρα μας, χαρίζοντας χαρά από το πρώτο κιόλας λεπτό!

 

Επίλεξε τον δικό σου αγαπημένο τρόπο για να τυλίξεις τα δώρα και νιώσε τον ενθουσιασμό της δημιουργίας!

 

Furoshiki αγάπη μου!

Ένας από τους αγαπημένους πια τρόπους περιτυλίγματος, αφού, εκτός από πρωτότυπος, είναι και zero waste!  Φουλάρια, πετσέτες κουζίνας και φαγητού, μεταρέπονται στο πιο ιδιαίτερο Christmas wrapping. H Marie Kondo είναι από τις πρώτες που μας δίδαξε την ιαπωνική τέχνη του Furoshiki.

 

 

Χαρτί από παλιά βιβλία ή εφημερίδες

Ό,τι πιο vintage και ταυτόχρονα οικολογικό. Αν έχεις στο σπίτι κατεστραμμένα βιβλία ή παλιές εφημερίδες, ήρθε η ώρα να τα αξιοποιήσεις με τον πιο δημιουργικό τρόπο! Μπορείς να τα στολίσεις με σφραγίδες και να τους δώσεις μοναδικό χαρακτήρα, πριν τυλίξεις με αυτά τα δώρα σου.

 

Πλεκτά πουγκιά

Αν ξέρεις να πλέκεις, δεν υπάρχει πιο όμορφος τρόπος για να κάνεις το αμπαλάζ των δώρων σου. Μπορείς φυσικά να προμηθευτείς πλεκτά ή λινά πουγκιά από το εμπόριο -έχει σε πολλά μεγέθη- και να δημιουργήσεις ένα υπέροχο wrapping.

 

Kαρποί και φρούτα

Αποξηραμένα πορτοκάλια, κουκουνάρια, κλαδιά από έλατο και βελανίδια παίρνουν θέση πάνω σε craft χαρτί, ολοκληρώνοντας το ιδανικό οργανικό και οικολογικό περιτύλιγμα. Στα plus η υπέροχη μυρωδιά που χαρίζουν στο δώρο. 

 

 

Ζωγραφική με πενάκι

Ένα λεπτό μαύρο ή λευκό πενάκι μπορεί να κάνει θαύματα! Ζωγράφισε πάνω σε οικολογικό χαρτί περιτυλίγματος σπιτάκια, γκι, δεντράκια και άλλες χριστουγεννιάτικες θεματικές. Ακόμα κι αν το αποτέλεσμα δεν είναι τέλειο, ο παραλήπτης του δώρου θα εκτιμήσει την πρόθεση και τον κόπο σου!

 

 
Ετικετογράφος

Aν δεν ξέρεις τι είναι, φροντίζουμε να τον μάθεις! Ο ετικετογράφος είναι μια συσκευή με την οποία δημιουργείς τις δικές σου αυτοκόλλητες ετικέτες. Μπορείς να σχηματίσεις οποιαδήποτε φράση και να κολλήσεις την ετικέτα πάνω σε homemade γλυκά ή ποτά. Ολοκλήρωσε με λίγο σπάγκο και το δώρο σου είναι έτοιμο να εντυπωσιάσει!

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath