Home / Fashion  / Ένα rooftop catwalk για τη Paco Rabanne S/S 2022 collection

Ένα rooftop catwalk για τη Paco Rabanne S/S 2022 collection

Η Julien Dossena παρουσίασε τη συλλογή Paco Rabanne S/S 2022 στο Μονακό στην οροφή του ορόσημου της πόλης.

 

 

Ο high fashion οίκος επέλεξε το Μόνακο, και συγκεκριμένα την οροφή ενός από τα ορόσημα της πόλης, για την παρουσίαση της συλλογής του. Για τις ανάγκες του catwalk εγκαταστάθηκαν 24.000 πλακάκια σχεδιασμένα από τον καλλιτέχνη Victor Vasarely. Δεδομένου ότι η Paco Rabanne S/S 2022 collection αποτελεί την κύρια συλλογή για τον οίκο, αυτή τη στιγμή, η σχεδιάστρια αποφάσισε να εξερευνήσει τη γραφικότητα ως μια πανοπλία ιδεών.

 

Courtesy of Paco Rabanne

 

Όλα τα looks αποπνέουν μια αίσθηση ζωντάνιας και έναν δυναμισμό. Ακριβείς λεπτομέρειες και χαλαρές σιλουέτες συνθέτουν powerful statements. Τα μοντέλα, με τη δικιά τους ενέργεια, αναδεικνύουν τους ιδιαίτερους συνδυασμούς Paco Rabbane. Cuffed και sarouel pants, φορέματα, μεγάλα μανίκια και θηλυκές φούστες. Loose tops και over skirts επαναπροσδιορίζονται από έντονες metallic και gold προσθήκες.

 

Courtesy of Paco Rabanne

 

Τα βλέμματα μαγνήτισαν, για ακόμη μια φορά, και τα αξεσουάρ του οίκου. Headwear pieces από bucket hats μέχρι bonnets. Ανανεωμένα και elegant τα υποδήματα, στα οποία εντοπίσαμε τα σχέδια sabot, clog και platform sandals. Για τη σχεδιάστρια η νέα συλλογή δεν είναι μόνο όσα βλέπουμε κάθε καλοκαίρι, αλλά κυρίως όσα αισθανόμαστε. Τον ήχο της ακτής, την αίσθηση του ήλιου να φωτίζει το δέρμα μας και τη δροσιά της πρώτης βουτιάς στη θάλασσα. Θέλησε να μεταφράσει αυτά τα ερεθίσματα με έναν τρόπο συναρπαστικό και αισθησιακό.

 

www.pacorabanne.com

 

Courtesy of Paco Rabanne

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.