Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Ένα καλοκαιρινό smoothie την ημέρα…

Ένα καλοκαιρινό smoothie την ημέρα…

Ένα smoothie είναι ιδανικό για το καλοκαίρι, αφού εκτός του ότι σε δροσίζει, σε κρατάει χωρίς να πεινάς για αρκετές ώρες!

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να δοκιμάσεις να βάλεις τα smoothies στην καθημερινότητά σου. Δροσιστικά, υγιεινά και με λίγες θερμίδες, σου δίνουν πολλές και διαφορετικές επιλογές για πειραματισμούς. Ένα smoothie μπορεί να είναι η λύση σου, όταν αναζητάς κάτι νόστιμο αλλά υγιεινό.

 

Εκμεταλλεύσου την πληθώρα σε εποχικά φρούτα, όπως το καρπούζι ή το πεπόνι, που είναι πεντανόστιμα και μπορούν να. αποτελέσουν τη βάση για τα πιο ευφάνταστα και νόστιμα ροφήματα.

 

 

Πάμε να σου προτείνουμε μερικές από τις δικές μας αγαπημένες συνταγές για εύκολα, γρήγορα και κυρίως. υγιεινά smoothies με λίγες θερμίδες, που μπορείς να έχεις μαζί σου στην παραλία, στη βόλτα και στο πρωινό σου.

 

Πρωινό smoothie με βερύκοκο και ροδάκινο

Θα χρειστείς 120γρ. άπαχο γιαούρτι, 2 βερύκοκα, 1 ροδάκινο, 2 κγ μέλι  και δημητριακά ολικής άλεσης. Τα μπλεντάρεις όλα μαζί και απολαμβάνεις!

Το συγκεκριμένο smoothie σού προσφέρει φυτικές ίνες, βιταμίνες Α, Β, C, μαγνήσιο και ασβέστιο, ενώ έχει γύρω. στις 270 θερμίδες.

 

 

Smoothie με μάνγκο και αβοκάντο

Θα χρειαστείς 1/4 της κούπας μάνγκο, 1/4 της κούπας αβοκάντο, 1/2 της κούπας χυμό από μάνγκο, 1/4 της. κούπας γιαούρτι χωρίς λιπαρά, 1 κουταλιά χυμό από lime και παγάκια.

Και αυτό το smoothie έχει κάτω από 300 θερμίδες και σου προσφέρει ασβέστιο, βιταμίνη Α και αντιοξειδωτικά συστατικά.

 

Smoothie με καρπούζι, αγγούρι και σπανάκι

Θα χρειαστείς 1 φλιτζάνι καρπούζι χωρίς τα κουκούτσια σε κομματάκια, ½ φλιτζάνι αγγούρι κομμένο χωρίς. τη φλούδα, 1 φλιτζάνι σπανάκι, ½ φλιτζάνι χυμός πορτοκαλιού και ½ φλιτζάνι νερό. Χτυπάς και σερβίρεις με μπόλικο πάγο.

Με λίγες θερμίδες και γεμάτο αντιοξειδωτικά!

 

 

Kαλή απόλαυση!

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath