Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Ένα αναζωογονητικό τριήμερο ευεξίας με οδηγό τη Μαρία Σαράποβα

Ένα αναζωογονητικό τριήμερο ευεξίας με οδηγό τη Μαρία Σαράποβα

Maria Sarapova
Το πολυτελές ξενοδοχείο Amanzoe θα φιλοξενήσει ένα αναζωογονητικό τριήμερο με οδηγό την Παγκόσμια Πρέσβειρα Ευεξίας της Aman, Μαρία Σαράποβα.

 


Στον σημερινό κόσμο των γρήγορων ρυθμών, η ανάπτυξη ισχυρών ψυχικών θεμελίων.είναι απαραίτητη για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προκλήσεων και την επίτευξη συναισθηματικής ισορροπίας. Με την πολυετή εμπειρία της ως επαγγελματίας αθλήτρια, η Μαρία Σαράποβα,.Παγκόσμια Πρέσβειρα Ευεξίας της Aman, θα διοργανώσει ένα καταφύγιο τριών διανυκτερεύσεων.

 

Μαρία Σαράποβα

 

Το καταφύγιο αυτό θα περιλαμβάνει συνεδρίες που επικεντρώνονται τόσο στη σωματική όσο και στην ψυχική αντοχή,.με σκοπό να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να διαχειριστούν με.χάρη τις καθημερινές απαιτήσεις και πιέσεις της ζωής. Μέσω αυτών των δραστηριοτήτων, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν την ανθεκτικότητα και την ευεξία τους,.αποκτώντας πολύτιμα εργαλεία για μια ισορροπημένη και υγιή ζωή. Στο πολυτελές ξενοδοχείο Amanzoe, ένα επιμελημένο πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να καλύψει όλες τις πτυχές της ανθεκτικότητας.

 

Από συνεδρίες ενσυνειδητότητας που επικεντρώνονται σε δεξιότητες και θεραπείες αποκατάστασης,.μέχρι περιπέτειες στην ύπαιθρο που δοκιμάζουν τα όρια, οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία.

 

Καλλιεργώντας ένα σύνολο δεξιοτήτων που βοηθά τους συμμετέχοντες να αντιμετωπίσουν μελλοντικές προκλήσεις, το πρόγραμμα στοχεύει να αναπτύξει τη δύναμη, την ευελιξία και την επινοητικότητα. Σχεδιασμένο για όλα τα επίπεδα, αυτό το μεταμορφωτικό καταφύγιο συνδυάζει την πολύτιμη εμπειρία της Μαρίας Σαράποβα με την ολιστική προσέγγιση της Aman στην ευεξία. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν ένα ειδικό κιτ ευεξίας που δημιουργήθηκε από τη Μαρία σε συνεργασία με την Aman Essentials, περιλαμβάνοντας τα αγαπημένα της προϊόντα που ενισχύουν την ανθεκτικότητα. Αυτό το κιτ έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει επιπλέον υποστήριξη και έμπνευση, βοηθώντας τους συμμετέχοντες να πετύχουν μια ισορροπημένη και υγιή ζωή.

 

 

Το τριήμερο ευεξίας υπό την καθοδήγηση της Μαρίας Σαράποβα θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 26 Σεπτεμβρίου. Η διαθεσιμότητα είναι περιορισμένη και οι κρατήσεις τιμώνται με βάση τη σειρά προτεραιότητας. τιμώνται με βάση τη σειρά προτεραιότητας.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada