Home / Lifestyle  / Cozy Views  / Ένα ακόμα αντίο στα πιο όμορφα χρόνια μας…

Ένα ακόμα αντίο στα πιο όμορφα χρόνια μας…

Ο θάνατος της Shannen Doherty είναι ακόμα ένα σκληρό αντίο σε όσα αγαπήσαμε, στα πιο όμορφα χρόνια μας, σε όσα δεν θα γυρίσουν ξανά.

Ανάμεσα στα πολλά που ακούω και διαβάζω από χθες με αφορμή τον θάνατο της Shannen Doherty, εκτός από τα. διαδικτυακά αντίο, είναι και το γνωστό “Εντάξει, δεν την ξέρατε ρε παιδιά και προσωπικά. Τόσοι άνθρωποι φεύγουν από. τη ζωή…”. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και με τον θάνατο του Matthew Perry και θα συνεχίσει να συμβαίνει.

 

Πιθανότατα, αυτό μπορεί να λεχθεί από κάποιον που σίγουρα δεν είναι millennial, δεν έβλεπε ποτέ Χτυποκάρδια στο. Μπέβερλι Χιλς ή έχει μία πολύ διαφορετική αντίληψη για τα συναισθήματα γύρω από το θέμα του θανάτου -πολύ σεβαστό. Παρ’ όλα αυτά βρίσκω αχρείαστο το να συμβουλεύουμε κάποιον για το πώς, αν, και με τι θα στενοχωρήθει, θα. κλάψει, θα χαρεί και γενικότερα θα νιώσει ό,τι είναι να νιώσει.

 

 

Για εμάς που βλέπαμε φανατικά τη σειρά και την έχουμε συνδυάσει με τα πιο όμορφα χρόνια, εκείνα της. παιδικής και εφηβικής μας ηλικίας, ο θάνατος της Shannen Doherty είναι ο θάνατος της Brenda Walsh, είναι το τέλος μιας εποχής που πέρασε ανεπιστρεπτί. Και αυτό μας πονά πολύ. 

 

 

Το χαρακτηριστικό intro της σειράς ήταν το σημάδι που περιμέναμε μέσα στη μέρα για να βουλιάξουμε στον καναπέ,.αφού είχαμε τελειώσει τα μαθήματα, και με φίλες ή χωρίς -ακόμα και με τη μαμά- να ζήσουμε για λίγο τα Καρδιοχτύπια.της Μπρέντα, της Κέλλυ, του Μπράντον, του Ντύλαν και όλης της αγαπημένης παρέας. Να ερωτευτούμε μαζί τους, να χωρίσουμε, να κλάψουμε, να γελάσουμε… Να νιώσουμε. Και το έχουμε πει. Μπορεί να μη θυμάσαι πάντα ακριβώς τη.στιγμή που έζησες κάτι, αλλά πάντα θα θυμάσαι το πώς ένιωσες.

 

Για όσες ήμασταν team Brenda, η Shannen ήταν σαν μία καλή φίλη που δε γνωρίσαμε ποτέ από κοντά, αλλά ήταν σαν να τη γνωρίζαμε καλά. Τον χωρισμό της με τον Luke Perry aka Dylan δεν τον ξεπεράσαμε ποτέ και ρίξαμε πολλά εφηβικά. δάκρυα. Ίσως πια να είναι μαζί… Ο εφηβικός μας εαυτός θα το έλεγε με σιγουριά.

 

 

Η Shannen Doherty διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2015 και υποβλήθηκε σε μαστεκτομή. Το 2017 είχε δηλώσει. πως ο καρκίνος ήταν σε ύφεση, όμως τον Φεβρουάριο του 2020 επέστρεψε, σε προχωρημένο πια τέταρτο στάδιο. Το 2023 η ίδια αποκάλυψε ότι ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί στα οστά της, ενώ είχε κάνει μετάσταση στα οστά. Η διάσημη ηθοποιός. πάλεψε με τεράστια δύναμη για πολλά χρόνια. Έφυγε στις 13 Ιουλίου στα 53 της χρόνια. 

 

Ναι, αυτή είναι η ζωή και δεν μπορείς να αλλάξεις την πορεία της. Το ξέρω. Αλλά, αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορώ να. κλαίω ξανά και ξανά και όπως θέλω, για αυτό το ένα ακόμα αντίο στα πιο όμορφα χρόνια μας…

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath