Home / Beauty  / Χρυσαφένια επιδερμίδα με μία μόνο κίνηση

Χρυσαφένια επιδερμίδα με μία μόνο κίνηση

Το νέο shimmer oil SPF 30 από τη Vacation δίνει στην καλοκαιρινή επιδερμίδα μας μία χρυσαφένια λάμψη που θα εντυπωσιάσει τον καθένα.

 

Με το shimmer oil SPF 30 της Vacation δίνουμε νέο soundtrack στο καλοκαίρι μας. Επιλέγουμε το Shine bright like a diamond της Rihanna και αυτό γιατί το νέο προϊόν του beauty brand προσδίδει χρυσαφένια επιδερμίδα με μία μόνο κίνηση! Το πρώτο στρώμα περιγράφεται ως μία καθολικά κολακευτική περλέ απόχρωση που αφήνει μία ιριδίζουσα λάμψη στο δέρμα. Το δεύτερο στρώμα περιέχει μεγαλύτερες κηλίδες “μαρμαρυγίας” χρυσού που λειτουργούν ως ανακλαστήρες για να βοηθήσουν τις ακτίνες του ήλιου να αναπηδήσουν από το δέρμα και να δημιουργήσουν το τέλειο μπρονζέ αποτέλεσμα. Παράλληλα, το νέο λάδι περιέχει το βραβευμένο άρωμα της μάρκας!

Ωστόσο, το καινούργιο summer oil δεν χαρίζει μόνο χρυσαφένια επιδερμίδα. Περιλαμβάνει και θρεπτικά συστατικά όπως πεπτίδια και υαλουρονικό οξύ. Η βιταμίνη Ε και η βισαβολόλη συνεργάζονται για να καταπραΰνουν και να μειώσουν τον ερεθισμό από τον ήλιο. Ο υγρός “χρυσός” συνδυάζει ένα μείγμα ελαίων, argan, καρύδας και jojoba. Συνεπώς διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών σας αποδράσεων. Τα shimmer oils έχουν γίνει summer must τα τελευταία χρόνια και όχι άδικα. Οπότε φροντίσε να έχετε το καλύτερο!

www.vacation.inc

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.