Home / Fashion  / Το λευκό φόρεμα είναι το πιο must καλοκαιρινό κομμάτι!

Το λευκό φόρεμα είναι το πιο must καλοκαιρινό κομμάτι!

Όλα τα φώτα στραμμένα στο πιο απαραίτητο καλοκαιρινό κομμάτι για φέτος. Ποιο είναι αυτό; Το λευκό φόρεμα!

 

Η εποχή της άνοιξης και του καλοκαιριού είναι οι ομορφότερες και ιδανικότερες για να φοράμε αέρινα και ρομαντικά φορέματα. Αποτελούν από τις πιο εύκολες και κομψές επιλογές που μπορούν να δημιουργήσουν θηλυκές και statement εμφανίσεις. Μπορούμε άνετα να ισχυριστούμε ότι το μαύρο φόρεμα έχει τιμηθεί όσο κανένα στην ιστορία της μόδας! Ωστόσο, φέτος δεν έχει την απόλυτη κυριαρχία. Και ενώ περιμέναμε κάποιο χρώμα να είναι η hottest επιλογή για φέτος, όπως για παράδειγμα το κόκκινο που πρωταγωνίστησε τον χειμώνα, μας διέψευσαν. Το λευκό φόρεμα έφτασε στην κορυφή και διανύει την καλύτερη χρονιά του!

 

Πάντα αποτελούσε μία αγαπημένη επιλογή, απλά τώρα γίνεται ο κύριος πρωταγωνιστής. Τα brands κυκλοφόρησαν αμέτρητα σχέδια στην αγορά, εμπνευσμένα και από τους μεγάλους οίκους μόδας. Αποτελεί ρούχο επένδυση, χωρίς να κοστίζει πολλά χρήματα. Το ίδιο piece μπορεί να φορεθεί στις τρεις από τις τέσσερις εποχές του χρόνου, ανάλογα το styling! Φορέστε το με χρωματιστά ή ιδιαίτερα αξεσουάρ και απογειώστε το με σανδάλια, slippers ή sneakers και με κομψά κοσμήματα.

 

Σας δίνουμε τα trending λευκά φορέματα για να λάβετε το δικό σας inspo!
το λευκό φόρεμα

Charo Ruiz Virka

Self-portrait

Ana Radu

το λευκό φόρεμα

Oscar de la Renta

Pinko

Sandro

το λευκό φόρεμα

Zimmermann

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.