Home / Fashion  / Τα H&M Studios παρουσιάζoυν τη νέα τους mini capsule συλλογή

Τα H&M Studios παρουσιάζoυν τη νέα τους mini capsule συλλογή

H&M Studios
Τα H&M Studios παρουσιάζουν μία νέα mini καλοκαιρινή caspule συλλογή, με κομμάτια κατασκευασμένα από αναγεννητικό βαμβάκι.

 

Θέλοντας να δημιουργήσουν ακόμα περισσότερη αναμονή για την περίοδο των διακοπών,.τα H&M Studios αποκαλύπτουν τη νέα τους mini capsule συλλογή, με resortwear κομμάτια, ιδανικά τόσο για την παραλία όσο και για τις περιπλανήσεις μας στα νησιά. Το hero piece της συλλογής αποτελεί το maxi φόρεμα με λουλούδια, το οποίο έρχεται σε μία απαλή απόχρωση του κίτρινου.

 

Κάθε κομμάτι έχει κατασκευαστεί από βαμβάκι Regenerative Organic Certified®. Το Regenerative Organic Certified® αποτελεί ένα είδος βαμβακιού, που καλλιεργείται χωρίς τη χρήση τεχνητών φυτοφαρμάκων ή λιπασμάτων.και δεν περιέχει γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς. Η αναγεννητική ή, αλλιώς, Regenerative Organic Certified® γεωργία επικεντρώνεται στην καλή διαβίωση των ζώων,.στην αποκατάσταση του εδάφους, αλλά και στην ποιοτική ζωή των αγροτών.

 

H&M Studios

“Με αυτήν την capsule συλλογή θέλαμε να δημιουργήσουμε μια εκδοχή με εντυπωσιακές εμφανίσεις για διακοπές, που μπορούν να σας μεταφέρουν από την παραλία, σε ποτά στη βεράντα μέχρι και σε δείπνα στην ύπαιθρο. Η ευελιξία και η ανθεκτικότητα είναι βασικές ανησυχίες για την ομάδα σχεδιασμού μας, η οποία ήταν αποφασισμένη να δημιουργήσει το απόλυτο καλοκαιρινό φόρεμα με βαμβάκι υψηλής ποιότητας που συμμορφώνεται με τα πρότυπα Πιστοποιημένης Αναγέννησης Οργανικής”, αναφέρει η Ann-Sofie Johansson, επικεφαλής σχεδιασμού γυναικείων ενδυμάτων και δημιουργική σύμβουλος στην H&M.

 

Η καλοκαιρινή mini capsule των H&M Studios θα είναι διαθέσιμη online από τις 4 Ιουνίου.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada