Home / Good Life  / Art & Culture  / Τα κοστούμια του Poor Things ταξιδεύουν στο Μουσείο Μπενάκη

Τα κοστούμια του Poor Things ταξιδεύουν στο Μουσείο Μπενάκη

Poor Things
Τα αυθεντικά κοστούμια του Poor Things, επιμελημένα από την Holly Waddington, θα παρουσιαστούν στο Μουσείο Μπενάκη, ακριβώς όπως φορέθηκαν από την οσκαρική Emma Stone, τον Mark Ruffalo και τον Willem Dafoe.

 

Το περασμένο Δεκέμβριο, η Barbican Cinema σε συνεργασία με τη Searchlight Pictures παρουσίασαν τα αυθεντικά κοστούμια του Poor Things. Σήμερα, η επιτυχημένη έκθεση ταξιδεύει στην Ελλάδα και, πιο συγκεκριμένα, στο Μουσείο Μπενάκη.

 

The Costumes of Poor Things Exhibition, BARBICAN CENTRE

 

Η έκθεση δίνει την ευκαιρία στο κοινό του Μουσείου Μπενάκη να απολαύσει.12 από τα πρωτότυπα χειροποίητα κοστούμια της βραβευμένης με Oscar και βραβείο BAFTA ενδυματολόγου Holly Waddington για την ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, Poor Things, έτσι όπως αυτά φορέθηκαν από τους Emma Stone (Bella Baxter), Willem Dafoe (Godwin Baxter), Mark Ruffalo (Duncan Wedderburn), Ramy Youssef (Max McCandles), Vicki Pepperdine (Mrs Prim), Kathryn Hunter (Swiney) και Jerrod Carmichael (Harry Astley).

 

The Costumes of Poor Things Exhibition, BARBICAN CENTRE

Poor Things

The Costumes of Poor Things Exhibition, BARBICAN CENTRE

 

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο Μουσείο Μπενάκη για τρεις μήνες, από τις 12.Ιουνίου έως και τις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ.οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να την επισκέπτονται κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίες του μουσείου. 

 

Περισσότερες πληροφορίες: www.benaki.org

 

Κεντρική φωτογραφία: Atsushi Nishijima. Courtesy of Searchlight Pictures & Costume Designer Holly Waddington

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada